A WT-7

A fényképezőgéphez csatlakoztatva az opcionális WT-7 vezeték nélküli jeladó használható számítógépekhez, ftp-szerverekhez vagy más eszközökhöz Etherneten vagy vezeték nélküli hálózaton keresztül.

A WT-7 használata előtt

A WT-7 használata előtt győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép és a WT-7 firmware-e frissült a legújabb verzióra. További információért látogasson el a Nikon webhelyére az Ön régiójában.

Mire képes a WT-7?

A WT-7 használatával:

Töltsön fel meglévő fényképeket és filmeket ftp szerverre vagy számítógépre

A képeket nem csak számítógépre másolhatja (képátviteli mód), hanem ftp szerverekre is feltöltheti (ftp feltöltési mód). A képeket készítésükkor lehet feltölteni.

Irányítsd a fényképezőgépet és készíts távolról képeket a számítógépről

A Camera Control Pro 2 (külön beszerezhető) telepítése hálózati számítógépre teljes ellenőrzést biztosít a fényképezőgép beállításai felett, és lehetővé teszi a távoli képek készítését, és közvetlenül a számítógép merevlemezére történő mentését (kameravezérlő mód).

Irányítsd a kamerát és készíts távolról képeket egy webböngészőből

Egy webböngésző segítségével vezérelheti a kamerát hálózati számítógépekről és intelligens eszközökről távvezérléssel, amelyhez nincs szükség külön alkalmazásra vagy számítógépes szoftverre (http szerver mód).

Csatlakozás a WT-7 segítségével

Csatlakoztassa a WT-7-et a fényképezőgéphez mellékelt USB kábellel.

Kapcsolja be a jeladót, és válassza a [ Vezeték nélküli jeladó (WT-7) ] > [ Vezeték nélküli jeladó ] > [ Használat ] lehetőséget a fényképezőgép beállítási menüjében.

A WT-7 menüelemei

A WT-7 összes menüeleme megtalálható a beállítás menüben a [ Vezeték nélküli jeladó (WT-7) ] alatt. További információkért lásd a WT-7-hez mellékelt kézikönyvet.

További információért lásd a WT-7-hez mellékelt kézikönyvet.