A kamerával kapcsolatos problémákat az alábbi lépések követésével megoldhatja. Nézze meg ezt a listát, mielőtt konzultál a kereskedővel vagy Nikon hivatalos szervizképviselőjével.

1. LÉPÉS

Tekintse meg a következő szakaszokban felsorolt gyakori problémákat:

2. LÉPÉS

Kapcsolja ki a fényképezőgépet, vegye ki az akkumulátort, majd várjon körülbelül egy percet, helyezze vissza az akkumulátort, és kapcsolja be a fényképezőgépet.

A fényképezés után a fényképezőgép folytathatja az adatok írását a memóriakártyára. Az akkumulátor eltávolítása előtt várjon legalább egy percet.

3. LÉPÉS

Keresés Nikon webhelyein.

4. LÉPÉS

Forduljon a Nikon hivatalos szervizképviselőjéhez.

Az alapértelmezett beállítások visszaállítása
  • Az aktuális beállításoktól függően előfordulhat, hogy egyes menüelemek és egyéb funkciók nem érhetők el. A szürkén megjelenő menüelemek vagy az egyébként nem elérhető funkciók eléréséhez próbálja meg visszaállítani az alapértelmezett beállításokat a beállítási menü [ Összes beállítás visszaállítása ] elemével.

  • Ne feledje azonban, hogy a vezeték nélküli hálózati profilok, a szerzői jogi információk és más, felhasználó által létrehozott bejegyzések is visszaállnak. A visszaállítás után a beállításokat nem lehet visszaállítani.