Nyomja meg a O ( Q ) gombot az aktuális kép törléséhez, vagy használja a [ Delete ] elemet a lejátszás menüben több kiválasztott kép, egy kiválasztott napon készült összes kép vagy az aktuális lejátszási mappában lévő összes kép törléséhez (a védett képeket nem lehet törölni törölve). Legyen körültekintő a képek törlésekor, mivel a képeket nem lehet visszaállítani a törlés után.

Lejátszás közben

Nyomja meg az O ( Q ) gombot az aktuális fénykép törléséhez.

 1. Nyomja meg az O ( Q ) gombot.

  Megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel.

 2. Nyomja meg O ( Q ) gombot.

  A kép törléséhez nyomja meg O ( Q ) gombot. Ha a kép törlése nélkül szeretne kilépni, nyomja meg a K gombot.

Naptári lejátszás

A naptár lejátszása közben törölheti az összes fényképet, amely egy kiválasztott napon készült, ha kijelöli a dátumot a dátumlistában, és megnyomja a O ( Q ) gombot.

Másolatok törlése

Ha a lejátszási képernyőn az O ( Q ) gomb megnyomásakor kiválasztott képet két memóriakártya behelyezésével rögzítették, és a [ Biztonsági mentés ] vagy a [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] a [ Role play by card in Slot 2 ] beállításnál kiválasztva, meg kell adnia, hogy mindkét másolatot törölje, vagy csak az aktuális nyílásban lévő kártyán lévő másolatot ( Másolatok törlése ).

A Lejátszás menü

A lejátszás menü [ Delete ] eleme a következő lehetőségeket tartalmazza. Vegye figyelembe, hogy a képek számától függően bizonyos időre lehet szükség a törléshez.

választási lehetőség

Leírás

Q

[ Kiválasztva ]

A kiválasztott képek törlése.

i

[ Dátum kiválasztása ]

A kiválasztott napon készült összes kép törlése ( Válassza ki a dátumot ).

R

[ Mind ]

Törölje az összes képet a jelenleg lejátszásra kiválasztott mappából. Ha két kártya van behelyezve, kiválaszthatja azt a kártyát, amelyről a képek törlődnek.

Kiválasztott

 1. Válasszon képeket.

  • A választógombbal jelöljön ki egy képet, majd nyomja meg a W ( Y ) gombot a kiválasztáshoz vagy a kijelölés megszüntetéséhez. A kiválasztott képeket egy O ikon jelöli (a kiemelt kép teljes képernyős megtekintéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva az X / T gombot).

  • További képek kiválasztásához ismételje meg tetszés szerint.

 2. Nyomja meg a J gombot a művelet befejezéséhez.

  Megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel; jelölje ki az [ Igen ] lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.

Válassza a Dátum lehetőséget

 1. Válassza ki a dátumokat.

  Jelöljön ki egy dátumot, és nyomja meg a 2 gombot a kijelölt napon készült összes kép kiválasztásához. A kiválasztott dátumokat M ikon jelöli. Ismételje meg a kívánt módon további dátumok kiválasztásához; egy dátum kijelölésének törléséhez jelölje ki, és nyomja meg a 2 gombot.

 2. Törölje a kiválasztott dátumokon készült képeket.

  Nyomja meg a J gombot. Megjelenik egy megerősítő párbeszédpanel; jelölje ki az [ Igen ] lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.

Minden

 1. Válasszon egy slotot.

  Nyomja meg az 1 vagy a 3 gombot, hogy kijelölje azt a memóriakártyát tartalmazó nyílást, amelyről a képeket törli, majd nyomja meg az J gombot.

 2. Törölje a képeket.
  • Jelölje ki az [ Igen ]-t, és nyomja meg az J gombot, hogy törölje az összes képet a lejátszás menü [Playback folder] pontjában jelenleg kiválasztott mappából.

  • Vegye figyelembe, hogy a képek számától függően bizonyos időre lehet szükség a törléshez.