A teljes képes lejátszásban megjelenített kép nagyításához nyomja meg az X ( T ) vagy a J gombot, vagy érintse meg gyorsan a kijelzőt.

Lejátszási zoom

Nak nek

Leírás

Nagyítás vagy kicsinyítés/a kép egyéb területeinek megtekintése

Nyomja meg a X ( T ) gombot, vagy nyújtson mozdulatokkal a nagyításhoz maximum körülbelül 24-szeresre (nagy képek FX/36 × 24 formátumban), 18×-ra (közepes képek) vagy 12×-re (kis képek). A kicsinyítéshez nyomja meg a W ( Y ) gombot, vagy csippentő mozdulatokkal. A fénykép nagyítása közben használja a választógombot, vagy csúsztassa az ujját a képernyőn, hogy megtekinthesse a képernyőn nem látható képterületeket. Tartsa lenyomva a választógombot, hogy gyorsan görgessen a keret többi területére. Navigációs ablak jelenik meg, ha a nagyítási arány megváltozik; A monitoron jelenleg látható területet sárga keret jelzi. A navigációs ablak alatti sáv a nagyítási arányt mutatja, zöldre váltva 1:1 arányban.

Kép körbevágása

Ha a monitoron jelenleg látható területhez kívánja kivágni a képet, nyomja meg az i gombot, jelölje ki a [ Gyorsvágás] elemet, és nyomja meg az J gombot. Vegye figyelembe, hogy a [ Gyorsvágás ] nem érhető el, ha az RGB hisztogram látható ( RGB hisztogram ).

Válasszon arcokat

A nagyítás során észlelt arcokat fehér keret jelzi a navigációs ablakban. Más arcok megtekintéséhez forgassa el a segédtárcsát, vagy érintse meg a képernyőn megjelenő útmutatót.

Más képek megtekintése

Forgassa el a fő vezérlőtárcsát, vagy érintse meg a e vagy f ikont a kijelző alján, hogy megtekinthesse ugyanazt a helyet más fényképeken az aktuális nagyítási arány mellett. A lejátszási zoom törlődik, ha filmet jelenít meg.

Védelmi állapot módosítása

Nyomja meg a Q / g ( U ) gombot a képek védelméhez vagy eltávolításához ( Fényképek törlés elleni védelme ).

Visszatérés fényképezés módba

Nyomja le félig az exponáló gombot, vagy nyomja meg a K gombot a fényképezés módból való kilépéshez.

Menük megjelenítése

Nyomja meg a G gombot a menük megtekintéséhez.