Kövesse az alábbi lépéseket az aktuális kép kiválasztásához okoseszközre, számítógépre vagy ftp-kiszolgálóra való feltöltéshez.

 • A i menüelemek a csatlakoztatott eszköz típusától függően változnak:

  • [ Select to küldeni/eltávolítani (okoseszköz) ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép beépített Bluetooth-on keresztül okoseszközhöz csatlakozik a beállítási menü [Csatlakozás okoseszközhöz] elemével ( Csatlakozás intelligens eszközhöz ).

  • [ Select to send/deselect (PC) ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép beépített Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a számítógéphez a beállítási menü [Csatlakozás számítógéphez] elemével ( Csatlakozás számítógéphez ).

  • [ Select to send/deselect (WT) ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép egy számítógéphez vagy ftp-szerverhez csatlakozik WT-7 vezeték nélküli adón keresztül (külön kapható) a beállítás menü [ Wireless transmitter (WT-7) ] elemével. ( Vezeték nélküli adó (WT-7) ).

 • A filmeket nem lehet feltölteni, ha a fényképezőgép a SnapBridge alkalmazáson keresztül okoseszközhöz csatlakozik.

 • A más módon feltöltött filmek maximális fájlmérete 4 GB.

 1. Válasszon ki egy képet.

  Kép megjelenítése teljes képes visszajátszásban vagy lejátszási nagyításban, vagy válassza ki a bélyegképlistából.

 2. Válassza a [ Kiválasztás a küldéshez/kijelölés törléséhez ] lehetőséget.

  Nyomja meg az i gombot az i menü megjelenítéséhez, majd jelölje ki a [ Select to send/deselect ] elemet, és nyomja meg az J gombot. A feltöltésre kiválasztott képeket egy W ikon jelzi; a kijelölés törléséhez ismételje meg az 1. és 2. lépést.