Az elérhető opciók az üzemmódválasztó tárcsával kiválasztott módtól függenek.

választási lehetőség

Leírás

Elérhető

I

[ Töltővaku ] (elülső függöny szinkron)

Ez a mód a legtöbb helyzetben javasolt. A módok P és A, zársebesség automatikusan beállítható az 1/200 mp (vagy 1/8000 s automatikus FP nagysebességű szinkron) és 1/60 s.

b , P , S , A , M , EFCT ( j és m kizárva)

J

[ Vörösszem-hatás csökkentése ] (vörösszem-hatás csökkentése)

Használja portrékhoz. A vaku a fénykép elkészítése előtt villan, csökkentve a „vörösszem-hatást” (vörösszem-csökkentéssel rendelkező vaku szükséges). Nem ajánlott mozgó témákhoz vagy más olyan helyzetekben, ahol gyors zárreakció szükséges. Fényképezés közben ne mozgassa a fényképezőgépet.

b , P , S , A , M, EFCT ( j és m kizárva)

L

[ Lassú szinkron ] (lassú szinkron)

Ami a [ Töltővaku ]-t illeti, azzal a különbséggel, hogy a zársebesség automatikusan lelassul az éjszakai vagy gyenge fényviszonyok melletti háttérvilágítás rögzítéséhez. Akkor használja, ha témát és hátteret is szeretne rögzíteni. A fényképezőgép bemozdulása által okozott elmosódás megelőzése érdekében állvány használata javasolt.

P , A

K

[ Lassú szinkron + vörösszem ] (vörösszem-hatás csökkentése lassú szinkronnal)

Ami a [ Vörösszemhatás csökkentés ] funkciót illeti, azzal a különbséggel, hogy a zársebesség automatikusan lelassul az éjszakai vagy gyenge fényviszonyok melletti háttérvilágítás rögzítéséhez. Akkor használja, ha háttérvilágítást szeretne beépíteni a portrékhoz. A fényképezőgép bemozdulása által okozott elmosódás megelőzése érdekében állvány használata javasolt.

P , A

M

[ Hátsó függöny szinkron ] (hátsó függöny szinkron)

A vaku közvetlenül a zár bezárása előtt villan, fénysugár hatását keltve a mozgó fényforrások mögött. A fényképezőgép bemozdulása által okozott elmosódás megelőzése érdekében állvány használata javasolt. A P vagy az A kiválasztásával az opció kiválasztása után a vakumód lassú szinkronra állítja be.

P , S , A , M

s

[ Vaku kikapcsolva ]

A vaku nem villan.

b , P , S , A , M, EFCT

Stúdió villanófény

A hátsó függöny szinkronizálása nem használható stúdióvakurendszerekkel, mivel nem érhető el a megfelelő szinkronizálás.

Vaku mód kiválasztása

Tartsa lenyomva az N ( Y ) gombot, és forgassa el a fő vezérlőtárcsát.

  • A kiválasztott opció megjelenik a monitoron.