Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Hyväksytyt muistikortit

 • Kameraa voidaan käyttää CFexpress (tyyppi B), XQD , SD, SDHC ja SDXC muistikorttien kanssa.
 • UHS-I ja UHS-II SD-kortteja tuetaan.

 • CFexpress- tai XQD kortteja, joiden suurin tiedonsiirtonopeus on vähintään 250 MB/s, suositellaan nopeaan kehyskaappaukseen +.
 • CFexpress- tai XQD kortteja, joiden maksimitiedonsiirtonopeus on vähintään 45 MB/s (300×), tai UHS Speed Class 3 tai parempia SD-kortteja suositellaan videon tallentamiseen ja toistoon. CFexpress- tai XQD kortteja, joiden suurin tiedonsiirtonopeus on vähintään 250 MB/s, tai UHS Speed Class 3 -kortteja tai parempia SD-kortteja, joiden suurin tiedonsiirtonopeus on vähintään 250 MB/s, suositellaan videoiden tallentamiseen ja toistoon suuri kehyskoko tai -nopeus. Hitaammat nopeudet voivat aiheuttaa tallennuksen tai toiston keskeytymisen. Suosittelemme seuraavia B-tyypin CFexpress-muistikortteja erityisesti silloin, kun [ N-RAW 12-bit (NEV) ] tai [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] on valittu [ Videotiedostotyypiksi ] videotallennusvalikossa.

  • Nikon 660 Gt MC-CF660G Type B CFexpress-muistikortti
  • Nextorage NX-B1PRO-sarjan tyypin B VPG400 CFexpress™ muistikortti
  • ProGrade Digital Cobalt 1700R-sarjan muistikortti
  • Wise CFX-B PRO-sarjan muistikortti
 • Kun valitset kortteja käytettäväksi kortinlukijassa, varmista, että ne ovat yhteensopivia laitteen kanssa.
 • Ota yhteyttä valmistajaan saadaksesi tietoja ominaisuuksista, toiminnasta ja käytön rajoituksista.