Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

USB virransyöttö

G -painike U B asetusvalikko

Valitse, saako kamera virtaa laitteista, jotka on liitetty USB Power Delivery -liitännän kautta. USB virransyöttö mahdollistaa kameran käytön rajoittaen samalla akun kulumista.

Vaihtoehto Kuvaus
[ PÄÄLLÄ ] Kamera ottaa virtaa kytketyistä laitteista ollessaan päällä. Kytketyt laitteet syöttävät virtaa myös, kun kamera on pois päältä, jos Bluetooth lataus on käynnissä tai muistikortin käyttövalo palaa.
[ POIS ] Kamera ei koskaan käytä virtaa liitetyistä laitteista.
 • USB virransyöttö on saatavilla osoitteesta:

  • tietokoneet, joissa on sisäänrakennetut Type C USB -portit (vaatii UC-E25 USB kaapelin, saatavana erikseen),
  • valinnaiset EH-7P-latausverkkolaitteet ja
  • valinnaiset EH-8P-verkkovirtasovittimet (vaatii UC-E25 USB kaapelin, saatavana erikseen).
 • Kamera saa virtaa vain, kun akku on asetettu.
 • USB virransyöttö on käytettävissä, kun kaapeli on kytketty kameran USB Power Delivery -liitäntään. Kamera ei käytä virtaa USB dataliittimen kautta liitetyistä laitteista.

 • USB virranjakelukuvake näkyy kuvausnäytössä ja ohjauspaneelissa, kun kamera saa virtansa ulkoisesta lähteestä.

Tietokoneen USB virtalähde

 • Ennen kuin käytät tietokonetta kameran virransyöttöön, tarkista, että tietokoneessa on C-tyypin USB liitin. Liitä kamera tietokoneeseen valinnaisella UC-E25 USB kaapelilla, jonka molemmissa päissä on Type C -liittimet.
 • Mallista ja tuotteen teknisistä tiedoista riippuen jotkin tietokoneet eivät syötä virtaa kameraan.

"Virransyöttö" vs. "lataus"

Kameran toimintojen virransyötöstä käytetään nimitystä "virransyöttö", kun taas termiä "lataus" käytetään, kun virtaa syötetään vain kameran akun lataamiseen. Alla on kuvattu olosuhteet, joissa ulkoisten laitteiden virtaa käytetään kameran virtalähteenä tai akun lataamiseen.

Vaihtoehto valittu kohdassa [ USB virransyöttö ] Virtakytkin Käytetään ulkoista virtalähdettä
[ PÄÄLLÄ ] Päällä (valmiustilan ajastin aktiivinen) 1 Virransyöttö
Päällä (valmiustilan ajastin pois päältä) Lataus 2
Vinossa Lataus 2
[ POIS ] Päällä (valmiustilan ajastin aktiivinen) 1
Päällä (valmiustilan ajastin pois päältä) Lataus 2
Vinossa Lataus 2

Sisältää tapaukset, joissa virtakytkin on OFF-asennossa, mutta Bluetooth lataus on käynnissä tai muistikortin käyttövalo palaa.

Kameraan asetetut EN-EL15c- ja EN-EL15b-akut latautuvat, kun kamera liitetään valinnaiseen EH-7P-lataussovittimeen, EH-8P-verkkovirtasovittimeen tai tietokoneeseen (huomaa, että liitännät tietokoneisiin tai EH-8P:hen vaativat UC-E25 USB kaapeli, saatavana erikseen).