Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Kannettavat laturit (virtapankit)

Kannettavia latureita voidaan käyttää kameran virtalähteenä tai kameran akun lataamiseen. Seuraavassa taulukossa on lueteltu kannettavat laturit, jotka on testattu ja hyväksytty käytettäväksi, sekä likimääräinen kuvien määrä, jotka voidaan ottaa, ja likimääräinen määrä, jolloin kameran akku voidaan ladata kullakin laitteella.

Valmistaja Mallinumero Laukausten määrä Maksujen määrä *
Anker PowerCore III Elite 25600 87W Noin 5 kertaa enemmän kuin pelkkä EN-EL15c-akku Noin 4

Kuinka monta kertaa kameran akku (EN-EL15c) voidaan ladata täyteen kannettavalla laturilla täydellä latauksella.

  • Ainoat akut, joita voidaan ladata kannettavilla latureilla, ovat EN-EL15c ja EN-EL15b.
  • Katso käyttöä koskevat tiedot kannettavan laturin mukana toimitetuista asiakirjoista.
  • Käytä kannettavan laturin mukana toimitettua USB kaapelia, jossa on kaksi Type C -liitintä, kun käytät laitetta kameran virtalähteenä tai kameran akun lataamiseen.
  • Liitä USB kaapeli kameran USB Power Delivery -liitäntään. Huomaa, että kannettavat laturit eivät anna virtaa, kun ne on kytketty kameran USB dataliitäntään.
  • Ajantasaiset tiedot kannettavista latureista ovat saatavilla valmistajien verkkosivuilla. Saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan.