Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Muistikortin kapasiteetti

Seuraavassa taulukossa näkyy puskurikapasiteetti ja likimääräinen kuvien määrä, jotka voidaan tallentaa 660 Gt:n 1 kortille eri kuvalaaduilla ( 0 Kuvanlaadun säätäminen ) ja kokoilla ( 0 Kuvakoon valitseminen ) [ FX (36 × 24) ] valittuna [ Valitse kuva-alue ] ja [ SDR ] valittu [ Sävytila ] -asetukseksi . Todellinen kapasiteetti vaihtelee kuvausolosuhteiden ja kortin tyypin mukaan.

Kuvanlaatu Kuvan koko Tiedoston koko Jäljellä olevien valotusten määrä 2 Puskurikapasiteetti 2, 3
NEF ( RAW ), häviötön pakkaus Noin 51,6 Mt 7300 kehystä 81 kehystä
NEF ( RAW ), korkea hyötysuhde m Noin 32,6 Mt 17 200 kehystä 599 kehystä
NEF ( RAW ), korkea hyötysuhde Noin 21,1 Mt 24 200 kehystä Yli 1000 kehystä
JPEG / HEIF hieno 4 Suuri Noin 19,0 Mt 20 900 kehystä Yli 1000 kehystä 5
Keskikokoinen Noin 12,4 Mt 35 900 kehystä
Pieni Noin 6,7 Mt 69 900 kehystä
JPEG / HEIF normaali 4 Suuri Noin 11,8 Mt 41 900 kehystä Yli 1000 kehystä 5
Keskikokoinen Noin 7,0 Mt 69 900 kehystä
Pieni Noin 3,5 Mt 139 000 kehystä
JPEG / HEIF basic 4 Suuri Noin 4,0 Mt 78 600 kehystä Yli 1000 kehystä 5
Keskikokoinen Noin 2,7 Mt 125 000 kehystä
Pieni Noin 1,8 Mt 251 000 kehystä

Luvut koskevat Nikon 660 Gt:n MC-CF660G Type B CFexpress-muistikorttia (maaliskuussa 2023), jossa kameraan on asennettu NIKKOR Z 50mm f/1.8 S -objektiivi.

Muistikortille tallennettavien tai muistipuskuriin tallennettavien kuvien määrä vaihtelee tallennetun kohtauksen mukaan.

Valotusten enimmäismäärä, joka voidaan tallentaa muistipuskuriin ISO 100:lla. Saattaa laskea joissakin tilanteissa, esimerkiksi silloin, kun:

  • optimaalinen pakkaus ([ m ]) on valittu kohdassa [ Image quality ] kuville, jotka on otettu JPEG -muodossa tai
  • [ PÄÄLLÄ ] on valittu [ Auto distortion control ] -asetukseksi.

Kuvissa oletetaan, että [ Image quality ] -asetukselle on valittu kokoprioriteettivaihtoehto (vaihtoehto, jota ei ole merkitty [ m ] -merkillä). Optimaalisen pakkauksen ([ m ]) valitseminen lisää tiedostokokoa; kuvien määrä ja puskurikapasiteetti laskevat vastaavasti.

Laskee, kun [ Sävytila ] -asetukseksi on valittu [ HLG ] ja [ Image size ] -asetukseksi on valittu [ Large ].