Säädä valokuvien ISO-herkkyysasetuksia.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ ISO-herkkyys ]

Valitse asetuksista ISO 64 - 25 600; kamera tukee myös asetuksia, joiden arvo on alle ISO 64 noin 0,3, 0,7 ja 1 EV (ISO 32 -vastaava) ja ISO 25600 -arvoa noin 0,3, 0,7, 1 ja 2 EV (ISO 102400 -vastaava).

[ Automaattinen ISO-herkkyyden säätö ]

Valitse [ ON ] ottaaksesi automaattisen ISO-herkkyyden säädön käyttöön. Jos [ OFF ] on valittuna, [ ISO-herkkyys ] pysyy kiinteänä käyttäjän valitsemassa arvossa. [ Suurin herkkyys ], [ Suurin herkkyys painikkeella c ] ja [ Pienin suljinnopeus ] ovat käytettävissä, kun [ PÄÄLLÄ ] on valittuna.

[ Maksimiherkkyys ]

Valitse ISO-herkkyyden yläraja, jotta se ei nouse liian korkeaksi.

[ Maksimiherkkyys c ]

Valitse ylempi ISO-herkkyysraja valokuville, jotka on otettu valinnaisella salamalaitteella.

[ Pienin suljinaika ]

Valitse suljinaika, jonka alapuolella automaattinen ISO-herkkyyssäätö käynnistyy alivalotuksen estämiseksi tiloissa P ja A ; Vaihtoehdot vaihtelevat 1 / 16 000 - 30 s. Jos [ Auto ] on valittuna, kamera valitsee vähimmäissuljinnopeuden objektiivin polttovälin perusteella. Kamera esimerkiksi valitsee automaattisesti nopeammat vähimmäissuljinajat estääkseen kameran tärinän aiheuttaman epätarkkuuden, kun pitkä objektiivi on kiinnitetty.

  • Voit tarkastella automaattisen suljinnopeuden valintavaihtoehtoja korostamalla [ Auto ] ja painamalla 2 . Automaattista suljinajan valintaa voidaan hienosäätää valitsemalla nopeammat tai hitaammat minimit. Nopeampia asetuksia voidaan käyttää vähentämään epäterävyyttä kuvattaessa nopeasti liikkuvia kohteita.

  • Valotusajat voivat laskea alle valitun minimiarvon, jos optimaalista valotusta ei voida saavuttaa [ Maksimiherkkyys ] -asetukselle valitulla ISO-herkkyydellä.