Állítsa be a fényképek ISO érzékenységét.

választási lehetőség

Leírás

[ ISO érzékenység ]

Válasszon az ISO 64 és 25600 közötti beállítások közül; a fényképezőgép támogatja az ISO 64 alatti, körülbelül 0,3, 0,7 és 1 Fé (ISO 32-nek megfelelő) és az ISO 25600 feletti, körülbelül 0,3, 0,7, 1 és 2 Fé (ISO 102400-nak megfelelő) beállításokat is.

[ Automatikus ISO érzékenység szabályozás ]

Válassza az [ BE ] lehetőséget az ISO érzékenység automatikus szabályozásának engedélyezéséhez. Ha az [ OFF ] van kiválasztva, az [ ISO érzékenység ] a felhasználó által kiválasztott értéken marad. A [ Maximális érzékenység ], a [ Maximális érzékenység a c gombbal ] és a [ Minimális zársebesség ] opciók elérhetők, ha az [ BE ] van kiválasztva.

[ Maximális érzékenység ]

Válasszon egy felső határt az ISO érzékenységnek, hogy elkerülje a túl magasra emelést.

[ Maximális érzékenység c -vel ]

Válassza ki az ISO érzékenység felső határát az opcionális vakuval készített fényképekhez.

[ Minimális záridő ]

Válassza ki azt a zársebességet, amely alatt az automatikus ISO-érzékenység szabályozása bekapcsol, hogy elkerülje az alulexponálást P és A módban; az opciók 1 / 16 000 és 30 s között mozognak. Ha az [ Auto ] van kiválasztva, a fényképezőgép az objektív gyújtótávolsága alapján választja ki a minimális záridőt. Például a fényképezőgép automatikusan gyorsabb minimális záridőt választ, hogy elkerülje a fényképezőgép rázkódása által okozott elmosódást, ha hosszú objektív van csatlakoztatva.

  • Az automatikus zársebesség-választási opciók megtekintéséhez jelölje ki az [ Automatikus ] lehetőséget, és nyomja meg a 2 gombot. Az automatikus zársebesség-választás gyorsabb vagy lassabb minimumok kiválasztásával finomhangolható. Gyorsabb beállításokkal csökkenthető az elmosódás gyorsan mozgó témák fényképezésekor.

  • A zársebesség a kiválasztott minimum alá csökkenhet, ha az optimális expozíció nem érhető el a [ Maximális érzékenység ] beállításnál kiválasztott ISO-érzékenységgel.