Ghidul de referință Z 9 este pentru versiunea de firmware „C” 2.10 (cea mai recentă versiune a Ghidului de referință Z 9 este disponibilă din Centrul de descărcare Nikon). Acest capitol detaliază noile caracteristici și modificări introduse cu versiunea de firmware 3.00 a camerei „C”. Cele două documente urmează să fie citite împreună.

"Versiunea softului"

Pentru a vedea versiunea firmware-ului camerei sau a actualiza firmware-ul camerei, selectați [ Versiune firmware ] în meniul de configurare.

Actualizările pot fi efectuate folosind un computer sau un dispozitiv inteligent.

  • Computer : Verificați Centrul de descărcare Nikon pentru versiuni noi ale firmware-ului camerei. Informațiile despre efectuarea actualizărilor sunt disponibile prin pagina de descărcare a firmware-ului.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Dispozitiv inteligent : Dacă dispozitivul inteligent a fost asociat cu camera utilizând aplicația SnapBridge, aplicația vă va anunța automat când actualizările devin disponibile și apoi puteți descărca actualizarea pe cardul de memorie al camerei prin intermediul dispozitivului inteligent. Pentru informații despre efectuarea actualizărilor, consultați ajutorul online SnapBridge. Rețineți că este posibil ca notificările automate să nu fie afișate exact în același timp în care actualizările sunt disponibile în Centrul de descărcare Nikon.