Rețineți următoarele puncte atunci când înregistrați videoclipuri:

 • Fiecare videoclip poate dura până la 125 de minute.

 • Fiecare videoclip înregistrat pe un card cu o capacitate de 32 GB sau mai puțin va fi salvat în maximum 8 fișiere. Fiecare dintre aceste fișiere va avea o dimensiune maximă de 4 GB. Numărul de fișiere și lungimea fiecărui fișier variază în funcție de opțiunile selectate pentru [ Dimensiune cadre/rata de cadre ].

 • Dacă [ ProRes 422 HQ 10 biți (MOV) ] este selectat pentru [ Tip fișier video ] în meniul de înregistrare video și cardul de memorie are o capacitate de 32 GB sau mai puțin, înregistrarea se va încheia automat când fișierul atinge dimensiunea de 4 GB . Videoclipurile nu sunt înregistrate în mai multe fișiere.

 • În funcție de viteza de scriere a cardului de memorie, fotografierea se poate termina înainte ca lungimea maximă să fie atinsă.

 • Video nu poate fi înregistrat pe carduri de memorie XQD cu o capacitate de 32 GB sau mai puțin atunci când [ N-RAW 12-bit (NEV) ] sau [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] este selectat pentru [ Video file type ] în meniul de înregistrare video.

 • O pictogramă 0 ( Pictograma 0 ) indică faptul că videoclipurile nu pot fi înregistrate.

 • [ Măsurare spot ] nu este disponibilă în timpul înregistrării video.

 • Iluminarea blițului ( Folosind un bliț de pe cameră ) nu poate fi utilizată.

Înregistrare video: Mod de fotografiere

Setările de expunere care pot fi ajustate în timpul filmării variază în funcție de modul de fotografiere:

Modul

Deschidere

Viteza obturatorului

Sensibilitate ISO2

P , S 1

3

A

4

3

M

4

4

44

 1. Controlul expunerii în modul S este același ca în modul P .

 2. Sensibilitatea ISO maximă pentru videoclipurile înregistrate cu [ ON ] selectat pentru [ Electronic VR ] în meniul de înregistrare video este ISO 25600.

 3. Limita superioară pentru sensibilitatea ISO poate fi selectată utilizând elementul [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate maximă ] din meniul de înregistrare video.

 4. Dacă este selectat [ ON ] pentru [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Control ISO automat (mod M) ] în meniul de înregistrare video, limita superioară pentru sensibilitatea ISO poate fi selectată utilizând [ Sensibilitate maximă ].

Reglarea balansului de alb în timpul înregistrării video

Balanța de alb poate fi ajustată în timpul înregistrării video ținând apăsat butonul U și rotind un selector de comandă.

Folosind o viteză fixă a obturatorului

În modul M , viteza obturatorului poate fi setată la valori între 1 / 25 s și 1 / 32000 s (cea mai mică viteză a obturatorului disponibilă variază în funcție de rata de cadre).

Telecomenzi fără fir și cabluri pentru telecomandă

Dacă este selectat [ Înregistrare videoclipuri ] pentru Setarea personalizată g2 [ Comenzi personalizate ] > [ Buton de declanșare ], butoanele de declanșare de pe telecomenzile opționale fără fir și cablurile de la distanță pot fi apăsate până la jumătate pentru a focaliza sau apăsate până la capăt pentru a începe și încheie înregistrarea video.

Utilizarea unui microfon extern

Microfoanele de la terți cu mufe mini-jack de 3,5 mm pot fi folosite pentru a înregistra sunet pentru videoclipuri.

 • Utilizați [ Mic jack plug-in power ] în meniul de înregistrare video pentru a alege dacă alimentarea microfonului extern este furnizată de cameră ( Mic Jack Plug-in Power ).