Acum aveți opțiunea de a efectua un format complet pe carduri de memorie CFexpress compatibile folosind [ Format memory card ] din meniul de configurare ( Format Memory Card ).

  • Efectuarea unui format complet șterge datele din toate zonele cardului. Efectuați un format complet pentru a vă asigura că toate datele sunt șterse sau dacă observați o scădere a vitezei cu care datele sunt citite sau scrise pe card.

Efectuarea unui format complet

Selectarea unui slot care conține un card de memorie compatibil pentru formatare folosind [ Format memory card ] din meniul de configurare afișează un dialog care vă solicită să alegeți un tip de format.

  • Selectați [ Da (format complet) ] și apoi alegeți [ Da ] când vi se solicită să formatați complet cardul de memorie CFexpress.

  • Pentru a formata cardul utilizând metoda de formatare existentă, selectați [ Da (format rapid) ].

  • De asemenea, vi se vor prezenta opțiuni complete și rapide de format după ce apăsați butoanele O ( Q ) și S ( Q ) timp de două secunde.

Atenționări: Format complet
  • Un format complet durează mai mult decât un format rapid.

  • Nu opriți camera și nu scoateți cardul de memorie CFexpress până când apare mesajul [ Formatare card de memorie. ] se șterge de pe afișaj.

„Format rapid” versus „format complet”

Un format rapid suprascrie doar informațiile despre sistemul de fișiere, lăsând intacte datele reale ale fișierului. În schimb, efectuarea unui format complet pe un card de memorie CFexpress șterge toate datele. Vă recomandăm să formatați complet cardurile de memorie CFexpress înainte de transferul dreptului de proprietate sau de eliminare.