Date despre locație și jurnalele de urmărire
  • Dacă este selectat [ PORNIT ] pentru [ Date locație (încorporat) ] > [ Înregistrare date locație ] în meniul de configurare sau urmărirea jurnalului este în curs, camera va continua să obțină jurnalul și/sau locația chiar și când este oprită.

  • Informațiile personale pot fi deduse din datele despre locație stocate în jurnalele de urmărire sau încorporate în fotografii și videoclipuri. Fiți atenți când partajați fotografii, videoclipuri sau jurnalele de urmărire sau când le postați pe Internet sau în alte locații unde pot fi vizualizate de terți. Asigurați-vă că citiți și „Atenție: eliminarea dispozitivelor de stocare a datelor” ( Atenție: eliminarea dispozitivelor de stocare a datelor ).

Navigare

Acest produs este o cameră. Nu este destinat utilizării ca dispozitiv de navigație sau topografie.

  • Locația raportată de cameră este doar aproximativă. Nu trebuie utilizat pentru topografie sau navigație atunci când călătoriți cu avionul sau cu mașina, pe jos sau prin alte mijloace.

Utilizare în străinătate
  • Înainte de a călători, verificați cu agentul dvs. de turism sau cu ambasada sau consiliul de turism al țărilor pe care le veți vizita pentru informații despre restricțiile care se pot aplica la utilizarea camerelor care acceptă înregistrarea datelor de locație. China, de exemplu, interzice înregistrarea neautorizată a datelor de locație. Selectați [ OFF ] pentru [ Înregistrare date locație ].

  • Începând cu octombrie 2021, este posibil ca funcția de date de locație să nu funcționeze conform așteptărilor în China și în vecinătatea graniței cu China.