Pentru a mări o fotografie afișată în redare cadru întreg, apăsați X sau J sau dați pe afișaj două atingeri rapide. Fotografiile în format [ FX (36×24) ] pot fi mărite până la aproximativ 32× ( Imagini mari ), 24× ( Medie ) sau 16× ( Mici ). Fețele detectate în timpul zoom-ului sunt indicate prin margini albe; rotiți selectorul de sub-comandă pentru a vedea alte fețe.

Utilizarea Zoom de redare

La

Descriere

A mari/
a micsora

  • Apăsați butonul X sau utilizați gesturi de întindere pentru a mări.

  • Pentru a micșora, apăsați W ( Q ) sau utilizați gesturi de ciupire.

O fereastră de navigare este afișată în timpul modificării raportului de zoom, zona curentă vizibilă fiind indicată de un chenar galben. O bară de sub fereastra de navigare arată raportul de zoom, devenind verde la 1 : 1 (100%). Fereastra de navigare se șterge de pe afișaj după câteva secunde.

Vizualizați alte zone ale imaginii

Utilizați selectorul multiplu sau gesturile de glisare pentru a vizualiza zonele din imagine care nu sunt vizibile pe monitor. Țineți apăsat selectorul multiplu pentru a derula rapid la alte zone ale cadrului.

Decupează poza

Pentru a decupa fotografia în zona vizibilă în prezent pe monitor, apăsați i și selectați [ Decupare rapidă ].

Selectați fețele

Fețele detectate în timpul zoom-ului sunt indicate prin chenare albe în fereastra de navigare. Rotiți selectorul de subcomandă sau atingeți ghidul de pe ecran pentru a vedea alte fețe.

Vezi alte imagini

Rotiți selectorul principal de comandă pentru a vedea aceeași locație în alte fotografii fără a modifica raportul de zoom (selectarea unui videoclip anulează zoomul). De asemenea, puteți vizualiza alte fotografii atingând pictograma e sau f din partea de jos a afișajului.

Protejați imaginile

Apăsați butonul g ( Fn4 ) pentru a activa sau dezactiva protecția pentru imaginea curentă ( Protejarea imaginilor împotriva ștergerii ).

Ieșiți în modul de fotografiere

Apăsați butonul de declanșare până la jumătate sau apăsați butonul K pentru a ieși.

Vizualizați meniuri

Apăsați butonul G pentru a vizualiza meniurile.