Urmați pașii de mai jos pentru a selecta imaginea curentă pentru încărcare pe un dispozitiv inteligent, computer sau server ftp.

 • Elementele de meniu i utilizate pentru a selecta imaginile pentru încărcare variază în funcție de tipul de dispozitiv conectat:

  • [ Select for upload to smart device ]: Afișat când camera este conectată la un dispozitiv inteligent utilizând [ Connect to smart device ] în meniul de rețea ( Connect to Smart Device ).

  • [ Select for upload to computer ]: Afișat când camera este conectată la un computer utilizând [ Connect to computer ] în meniul de rețea ( Connect to Computer ).

  • [ Selectare pentru încărcare (FTP) ]: Afișat când camera este conectată la un server FTP utilizând [ Conectare la server FTP ] în meniul de rețea ( Conectare la server FTP ).

 • Videoclipurile nu pot fi selectate pentru încărcare atunci când camera este conectată la un dispozitiv inteligent prin aplicația SnapBridge.

 • Dimensiunea maximă a fișierului pentru videoclipurile încărcate prin alte mijloace este de 4 GB.

 1. Selectați imaginea dorită și apăsați butonul i .

 2. Evidențiați [ Selectați pentru încărcare pe dispozitivul inteligent ], [ Selectați pentru încărcare pe computer ] sau [ Selectați pentru încărcare (FTP) ] și apăsați J .

  Imaginile destinate unui dispozitiv inteligent sunt marcate cu o pictogramă W , în timp ce cele destinate unui computer sau server ftp sunt marcate cu s .

Eliminarea marcajului de încărcare

Pentru a elimina marcajul de încărcare, repetați pașii 1 și 2.