Un element [ ATOMOS AirGlu BT options ] a fost adăugat în meniul de rețea. Utilizați-l pentru conexiuni Bluetooth fără fir între cameră și accesoriile Atomos UltraSync BLUE AirGlu.

 • UltraSync BLUE poate fi folosit pentru conexiuni wireless simultane la mai multe camere compatibile sau recordere audio. Codurile de timp sunt transmise dispozitivelor conectate de la UltraSync BLUE, sincronizând codurile de timp chiar și între dispozitive de la un amestec de producători. Pentru informații despre numărul maxim de conexiuni simultane, consultați site-ul web Atomos.

  Articol

  Descriere

  [ Conectați-vă la ATOMOS AirGlu BT ]

  Stabiliți o conexiune Bluetooth fără fir la un UltraSync BLUE cuplat anterior.

  [ Salvați informațiile de asociere ATOMOS AirGlu BT ]

  Asociați camera cu UltraSync BLUE.

  • Numele camerei va fi afișat pe monitorul camerei.

  • Utilizați comenzile UltraSync BLUE pentru a-l asocia cu camera. Pentru mai multe informații, consultați documentația pentru UltraSync BLUE.

  [ Ștergeți informațiile de asociere ATOMOS AirGlu BT ]

  Opriți conexiunea wireless dintre cameră și UltraSync BLUE.

  [ Camera foto ]

  Alegeți numele sub care camera este listată pe UltraSync BLUE.

 • După stabilirea unei conexiuni fără fir la UltraSync BLUE, selectați [ Activat ] sau [ Activat (cu ieșire HDMI) ] pentru [ Timecode ] > [ Record timecodes ] în meniul de înregistrare video pentru a începe să primiți coduri de timp. Codurile de timp vor apărea pe afișajul de fotografiere a camerei.

 • Dacă nu este primit niciun cod de timp, afișajul de fotografiere va afișa „--:--:--:--” (sau „00:00:00:00” când un dispozitiv extern este conectat prin HDMI). Nu vor fi înregistrate coduri temporale dacă filmarea este începută în această etapă.

Atenții: Utilizarea UltraSync BLUE
 • Codurile de timp nu vor fi înregistrate dacă [ H.264 8-bit (MP4) ] este selectat pentru [ Video file type ] în meniul de înregistrare video.

 • UltraSync BLUE permite utilizatorilor să aleagă rata de cadre. Dacă valoarea nu se potrivește cu cea aleasă cu camera, codurile de timp nu vor fi înregistrate sau scoase prin HDMI. Potriviți rata de cadre pentru UltraSync BLUE cu rata de cadre pentru înregistrarea video, după cum urmează:

  Rata cadrelor de înregistrare video

  Frecvența cadrelor UltraSync BLUE

  120p, 60p, 30p

  29,97 fps, 29,97 fps DF

  100p, 50p, 25p

  25 fps

  24p

  23,98 fps

  • Selectați 29,97 fps DF pentru înregistrarea drop-frame.

  • Consultați documentația pentru UltraSync BLUE pentru informații despre alegerea unei rate de cadre.

 • Opțiunile selectate pentru [ Timecode ] > [ Count-up method ], [ Timecode origin ] și [ Drop frame ] în meniul de înregistrare video nu pot fi modificate în timp ce camera are o conexiune wireless la UltraSync BLUE.

 • Dacă camera pierde conexiunea fără fir la UltraSync BLUE în timp ce filmarea este în desfășurare, va continua să înregistreze coduri de timp până la sfârșitul fotografiei curente, deși codul de timp afișat pe afișajul de fotografiere va trece la „--:-- :--:--“ la aproximativ 60 de secunde de la pierderea conexiunii. Codul de timp va reapărea când conexiunea wireless la UltraSync BLUE este restabilită.

 • Conexiunea wireless la UltraSync BLUE se va încheia când camera este oprită sau când expiră temporizatorul de așteptare. Vă recomandăm să alegeți [ Fără limită ] pentru Setarea personalizată c3 [ Power off delay ] > [ Standby Timer ].