Opriți camera înainte de a introduce sau scoate bateria.

 1. Scoateți capacul camerei bateriei BL-7.

  Ridicați zăvorul capacului camerei bateriei, rotiți-l în poziția deschis ( A ) ( q ) și scoateți capacul camerei bateriei ( w ).

 2. Atașați capacul la baterie.
  • Dacă eliberarea bateriei este poziționată astfel încât săgeata ( H ) să fie vizibilă, glisați eliberarea bateriei pentru a acoperi săgeata ( H ).

  • Introduceți cele două proeminențe de pe baterie în sloturile potrivite din capac, așa cum se arată. Eliberarea bateriei va aluneca într-o parte pentru a dezvălui complet săgeata ( H ).

 3. Introduceți bateria.

  Introduceți bateria complet și sigur, așa cum se arată.

 4. Închideți capacul.

  • Rotiți zăvorul capacului camerei bateriei în poziția închis ( q ) și pliați-l în jos, așa cum se arată ( w ).

  • Asigurați-vă că capacul este bine blocat pentru a preveni desprinderea bateriei în timpul funcționării.

Scoaterea bateriei

Înainte de a scoate bateria, opriți camera, ridicați zăvorul capacului camerei bateriei și rotiți-l în poziția deschis ( A ).

Scoaterea capacului camerei bateriei

Pentru a debloca capacul camerei bateriei astfel încât să poată fi scos din baterie, glisați eliberarea bateriei în direcția indicată de săgeata ( H ) până când se oprește.

Capacul camerei bateriei
 • Folosiți numai capace ale camerei bateriei BL-7; alte capace ale camerei bateriei nu pot fi utilizate cu această cameră.

 • Puteți lăsa capacul atașat atunci când încărcați bateriile într-un încărcător.

 • Pentru a preveni acumularea de praf în interiorul compartimentului bateriei, puneți capacul camerei bateriei pe cameră când bateria nu este introdusă.

Nivelul bateriei

 • Nivelul bateriei este afișat pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control în timp ce camera este pornită.

  Monitorizați

  vizor

  Panou de control

 • Afișajul nivelului bateriei se modifică pe măsură ce nivelul bateriei scade, de la L la K , J , I și H . Când nivelul bateriei scade la H , suspendați fotografierea și încărcați bateria sau pregătiți o baterie de rezervă.

 • Dacă mesajul [ Declanşare dezactivat. Reîncărcați bateria. ] este afișat, încărcați sau schimbați bateria.

Temporizatorul de așteptare

Aparatul foto folosește un temporizator de așteptare pentru a ajuta la reducerea consumului de baterie. Dacă nu se efectuează nicio operațiune timp de aproximativ 30 de secunde, temporizatorul de așteptare va expira și monitorul, vizorul și panoul de control se vor opri. Cu câteva secunde înainte de oprire, monitorul și vizorul se vor estompa. Ele pot fi reactivate apăsând butonul de declanșare până la jumătate. Perioada de timp înainte ca temporizatorul de așteptare să expire automat poate fi selectată utilizând Setarea personalizată c3 [ Întârziere oprire ] > [ Temporizator de așteptare ].