Următorul software Nikon poate fi utilizat cu aparatul foto. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Nikon pentru țara sau regiunea dvs.

Program de calculator

Software-ul de calculator Nikon este disponibil de la Centrul de descărcare Nikon. Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (disponibil pentru achiziție): Controlați camera de la distanță de pe un computer pentru a înregistra fotografii și videoclipuri și a le salva direct pe hard diskul computerului.

 • NX Tether : Utilizați pentru fotografierea legată atunci când camera este conectată la un computer. Expunerea, balansul de alb și alte setări ale camerei pot fi ajustate de la distanță folosind comenzile de pe afișajul computerului.

 • NX Studio * : Vizualizați și editați fotografii și videoclipuri realizate cu camerele digitale Nikon. NX Studio poate fi folosit pentru a regla fin fișierele în formatul unic NEF/NRW (RAW) de la Nikon și pentru a le converti în JPEG sau TIFF (procesare NEF/RAW). Acceptă nu numai imagini NEF/NRW (RAW), ci și fotografii JPEG și TIFF realizate cu camerele digitale Nikon pentru sarcini precum editarea curbelor de ton și îmbunătățirea luminozității și contrastului.

  • Utilizatorii existenți ar trebui să fie siguri că au descărcat cea mai recentă versiune, deoarece versiunile anterioare ar putea să nu poată descărca imagini de pe cameră sau să deschidă imagini NEF (RAW).

 • Utilitar transmițător fără fir: utilitarul transmițător fără fir este necesar dacă camera trebuie conectată la o rețea. Asociați camera cu computerul și descărcați imagini printr-o rețea wireless sau Ethernet.

 • Utilitar Webcam : Utilitarul Webcam vă permite să utilizați camera ca cameră web atunci când este conectată la computer prin USB. Camera va apărea ca „Webcam Utility” în aplicațiile de conferințe web. Selectarea „Webcam Utility” transformă camera într-o cameră web. Pentru informații despre camerele compatibile, cerințele de sistem și utilizarea utilitarului Webcam, precum și despre măsurile de precauție care trebuie respectate în timpul utilizării, consultați pagina Webcam Utility din Centrul de descărcare Nikon.

Aplicații pentru smartphone (tabletă).

Aplicațiile pentru smartphone (tabletă) sunt disponibile din Apple App Store® și Google Play™. Pentru cele mai recente informații despre aplicațiile noastre, vizitați site-ul web Nikon.

 • SnapBridge : Descărcați fotografii și videoclipuri de pe cameră pe dispozitivul dvs. inteligent printr-o conexiune fără fir.

 • NX MobileAir (oferă achiziții în aplicație): importați imagini de la o cameră conectată la dispozitivul inteligent prin USB și încărcați-le fără fir pe un server FTP.

  • Funcțiile și sistemele de operare acceptate variază în funcție de țară și regiune.