Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Element nou de meniu Fotografiere pentru a selecta modul de reducere a zgomotului: „ Mod NR ISO ridicat

[ Mod ISO ridicat NR ] elementul a fost adăugat la meniul de fotografiere. Această setare vă permite să selectați modul de procesare a reducerii zgomotului pentru [ High ISO NR ].

Opțiune Descriere
[ Tip A ] Acest mod aplică un proces convențional de reducere a zgomotului.
[ Tip B ] În această opțiune, zgomotul apare diferit de modul convențional.
  • Modul de procesare de reducere a zgomotului aplicat imaginilor poate fi vizualizat pe pagina [ Alte date de fotografiere ] din afișajul cu informații despre fotografie.
  • Pentru a afișa pagina [ Alte date de fotografiere ], selectați ( M ) atât [ Date de fotografiere ], cât și [ Alte date de fotografiere ] pentru [ Opțiuni de afișare redare ] în meniul de redare.

Procesare RAW

Elementul [ High ISO NR mode ] este adăugat la setările care pot fi ajustate pentru [ Retușare ] > [ Procesare RAW (imagine curentă) ] sau [ Procesare RAW (imagini multiple) ] în meniul de redare i .