Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

A fost adăugat un nou element de calitate a imaginii pentru captură de cadru de mare viteză + fotografiere

Numele elementului [ Calitate imagine ] din meniul de fotografiere a fost schimbat în [ Setări de calitate a imaginii ], iar calitatea imaginii pentru captura de cadre de mare viteză + poate fi acum configurată separat de alte moduri de lansare.

Opțiune Descriere
[ Calitatea imaginii ] Configurați calitatea imaginii pentru modurile de eliberare [ Un singur cadru ], [ Continuu cu viteză redusă ], [ Continuu cu viteză mare ] și [ Autodeclanșator ]. Funcționează la fel ca meniul [ Calitate imagine ] din versiunile anterioare ale firmware-ului camerei.
[ Calitatea imaginii (HSFC) ]

Configurați calitatea imaginii pentru modurile de eliberare [ C15 ] până la [ C120 ].

  • Calitatea imaginii poate fi setată la [ JPEG fin ] sau [ JPEG normal ].

Dacă se efectuează oricare dintre acțiunile de mai jos, setarea pentru [ Calitate imagine (HSFC) ] va fi modificată cu un mod de eliberare de la [ C15 ] la [ C120 ], iar cu alte moduri de eliberare, setarea pentru [ Calitate imagine ] va fi schimbat.

  • Selectorul principal de comandă este rotit în timp ce butonul T este apăsat.
  • Selectorul principal de comandă este rotit în timp ce apăsați butonul căruia i-a fost atribuit rolul [ Calitate/dimensiune imagine ] în Setarea personalizată f2 [ Controale personalizate (fotografiere) ].
  • Se fac modificări la setările meniului i [ Calitate imagine ] în modul foto.