Adjon hozzá szerzői jogi információkat az új fényképekhez azok készítése közben. A szerzői jogi információk az NX Studio [ Információ ] lapján tekinthetők meg.

Adja meg a fotós nevét legfeljebb 36 karakter hosszúságú és a szerzői jog tulajdonosának legfeljebb 54 karakter hosszúságú nevét. Jelölje ki az [ Artist ] vagy a [ Copyright ] elemet, és nyomja meg a 2 gombot a szövegbeviteli párbeszédablak megjelenítéséhez. A szövegbevitellel kapcsolatos információkért lásd a „Szövegbevitel” részt ( Szövegbevitel ).

Szerzői jogi információk csatolása

Ha szerzői jogi információkat szeretne csatolni a következő fényképekhez, jelölje ki az [ Attach copyright information ], nyomja meg a 2 gombot, és ellenőrizze, hogy megjelenik-e egy pipa ( M ) a szomszédos jelölőnégyzetben. Nyomja meg a J gombot a változtatások mentéséhez és a kilépéshez; a szerzői jogi információkat minden későbbi fényképhez csatoljuk.

Szerzői jogi információk
  • Az előadó vagy a szerzői jog tulajdonosának nevének jogosulatlan használatának elkerülése érdekében kapcsolja ki az [ Attach copyright information ] funkciót, mielőtt kölcsönadná vagy átadná a fényképezőgépet egy másik személynek. Győződjön meg arról is, hogy az előadó és a szerzői jogi mezők üresek.

  • A Nikon nem vállal felelősséget a [ Copyright information ] opció használatából eredő károkért vagy vitákért.

Szerzői jogi információk megtekintése
  • A szerzői jogi információk a fényképezőgép fényképinformációs képernyőjének [ Copyright info ] oldalán tekinthetők meg.

  • A [ Copyright info ] oldal megjelenítéséhez válassza ( M ) a [ Shooting data ] és a [ Copyright info ] lehetőséget a [ Playback display options ] elemnél a lejátszás menüben.