Uporabite X in W za preklapljanje med celozaslonskim predvajanjem in predvajanjem sličic.

Predvajanje v celotnem formatu

X 

 W

Predvajanje sličic

X 

 W

X 

 W

Predvajanje v celotnem formatu

Pritisnite K da si ogledate najnovejšo sliko v celotnem okvirju na zaslonu. Dodatne slike lahko prikažete s pritiskom na 4 ali 2 ; za ogled dodatnih informacij o trenutni fotografiji pritisnite 1 ali 3 ali tapnite gumb DISP 0 Informacije o fotografiji ).

Predvajanje sličic

Če si želite ogledati več slik, tapnite W ko je slika prikazana v celotnem okvirju. Število prikazanih slik se poveča s 4 na 9 na 72 vsakič, ko tapnete W in se zmanjša vsakič, ko tapnete gumb X Z večnamenskim izbirnikom označite slike.

Dotaknite se Kontrolniki

Kontrole na dotik lahko uporabite, ko so slike prikazane na zaslonu ( 0 Predvajanje ).

Zavrtite visoko

Če želite prikazati "visoke" (portretno usmerjene) fotografije v visoki orientaciji, v meniju za predvajanje izberite Vklopljeno za Zasukaj visoko.

Pregled slike

Če je v meniju za predvajanje izbrano Vklop za Pregled slike , se fotografije po fotografiranju samodejno prikažejo (ker je fotoaparat že v pravilni usmerjenosti, se slike med pregledovanjem slike ne zasukajo samodejno). Če je izbrana možnost On (samo monitor) , fotografije ne bodo prikazane v iskalu. V načinih neprekinjenega sproščanja se prikaz začne, ko se fotografiranje konča, pri čemer je prikazana prva fotografija v trenutni seriji.