Morebitne težave s kamero boste morda lahko rešili tako, da sledite spodnjim korakom. Preverite ta seznam, preden se posvetujete s svojim prodajalcem ali Nikonovim pooblaščenim serviserjem.

korak 1

Preverite pogoste težave, navedene v naslednjih razdelkih:

korak 2

Izklopite fotoaparat in odstranite baterijo. Ko počakate približno minuto, ponovno vstavite baterijo in vklopite fotoaparat.

Če ste pravkar končali s snemanjem, počakajte vsaj minuto, preden odstranite baterijo, saj fotoaparat morda še vedno zapisuje podatke na pomnilniško kartico.

korak 3

Poiščite Nikonova spletna mesta.

Za informacije o podpori in odgovore na pogosto zastavljena vprašanja obiščite spletno mesto za svojo državo ali regijo ( 0 Vseživljenjsko učenje ). Če želite prenesti najnovejšo vdelano programsko opremo za vaš fotoaparat, obiščite:
https://downloadcenter.nikonimglib.com

korak 4

Posvetujte se s pooblaščenim serviserjem Nikon.

Obnavljanje privzetih nastavitev

Nekateri elementi menija in druge funkcije morda ne bodo na voljo, odvisno od trenutnih nastavitev. Za dostop do elementov menija, ki so zatemnjeni, ali funkcij, ki sicer niso na voljo, poskusite obnoviti privzete nastavitve s pomočjo elementa Ponastavi vse nastavitve v nastavitvenem meniju ( 0 Ponastavi vse nastavitve ). Upoštevajte pa, da bodo tudi profili brezžičnega omrežja, podatki o avtorskih pravicah in drugi vnosi, ki jih ustvarijo uporabniki, ponastavljeni. Po ponastavitvi nastavitev ni mogoče obnoviti.