S fotoaparatom lahko uporabljate naslednjo Nikonovo programsko opremo:

Računalniška programska oprema
  • Camera Control Pro 2 (na voljo za nakup): upravljajte kamero na daljavo iz računalnika in shranite fotografije neposredno na trdi disk računalnika.
  • ViewNX-i * : ViewNX-i je več kot orodje za ogled in urejanje fotografij in filmov, posnetih z digitalnimi fotoaparati Nikon, ViewNX-i lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi Nikonovimi aplikacijami za slikanje, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti svoje slike. Ponuja tudi nemoten dostop do spletnih storitev.
  • Zajemanje NX-D : natančno nastavite fotografije, posnete v Nikonovih edinstvenih formatih NEF/NRW (RAW), ali jih pretvorite v JPEG ali TIFF (obdelava NEF/RAW). Capture NX-D se lahko uporablja ne samo s slikami NEF/NRW (RAW), temveč tudi s fotografijami JPEG in TIFF, posnetimi z digitalnimi fotoaparati Nikon, za opravila, kot sta urejanje krivulj tonov ter izboljšanje svetlosti in kontrasta.
  • Wireless Transmitter Utility : Pripomoček za brezžični oddajnik je potreben, če želite kamero povezati v omrežje. Seznanite fotoaparat z računalnikom in prenesite slike prek Wi-Fi.
  • Računalniška programska oprema Nikon je na voljo v Nikonovem centru za prenose. Preverite različico in sistemske zahteve ter ne pozabite prenesti najnovejše različice.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Obstoječi uporabniki morajo prenesti najnovejšo različico, saj starejše različice morda ne podpirajo kamere.

Aplikacije za pametne telefone (tablete).

SnapBridge : Prenesite fotografije in filme iz fotoaparata v svojo pametno napravo prek brezžične povezave.

  • SnapBridge Aplikacija je na voljo v Apple App Store ® in Google Play ™.
  • Obiščite naše spletno mesto za najnovejše informacije o aplikaciji SnapBridge.