S fotoaparatom lahko uporabljate naslednjo Nikonovo programsko opremo:

Računalniška programska oprema
 • Camera Control Pro 2 (na voljo za nakup): upravljajte fotoaparat na daljavo iz računalnika in shranite fotografije neposredno na trdi disk računalnika.
 • NX Tether : Uporabite za privezano fotografiranje, ko je fotoaparat povezan z računalnikom. Osvetlitev, ravnovesje beline in druge nastavitve fotoaparata je mogoče prilagoditi na daljavo z uporabo kontrolnikov na zaslonu računalnika.
 • NX Studio * : Oglejte si in uredite fotografije in videoposnetke, posnete z Nikonovimi digitalnimi fotoaparati. NX Studio je mogoče uporabiti za natančno nastavitev datotek v Nikonovem edinstvenem formatu NEF/NRW (RAW) in njihovo pretvorbo v JPEG ali TIFF (obdelava NEF/RAW). Ne podpira le slik NEF/NRW (RAW), temveč tudi fotografije JPEG in TIFF, posnete z Nikonovimi digitalnimi fotoaparati, za naloge, kot je urejanje tonskih krivulj ter izboljšanje svetlosti in kontrasta.

   Obstoječi uporabniki morajo prenesti najnovejšo različico, saj starejše različice morda ne bodo mogle prenesti slik iz fotoaparata ali odpreti slik NEF (RAW).
 • Pripomoček za brezžični oddajnik : Pripomoček za brezžični oddajnik je potreben, če želite fotoaparat povezati v omrežje. Združite fotoaparat z računalnikom in prenesite slike prek Wi-Fi.
 • Računalniška programska oprema Nikon je na voljo v Nikonovem centru za prenose. Preverite različico in sistemske zahteve ter obvezno prenesite najnovejšo različico.
  https://downloadcenter.nikonimglib.com/
Aplikacije za pametne telefone (tablete).

SnapBridge : Prenesite fotografije in filme iz fotoaparata v svojo pametno napravo prek brezžične povezave.

 • SnapBridge Aplikacija je na voljo v Apple App Store ® in Google Play ™.
 • Obiščite naše spletno mesto za najnovejše informacije o aplikaciji SnapBridge.