Valitse, voidaanko kameran virransyöttöön käyttää mukana toimitettua verkkovirtasovitinta tai USB-liitännän kautta kytkettyjä tietokoneita (USB-virransyöttö). USB-virransyöttö mahdollistaa kameran käytön rajoittaen samalla akun kulumista.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ PÄÄLLÄ ]

Kamera ottaa virtaa kytketyistä laitteista ollessaan päällä. Yhdistetyt laitteet syöttävät virtaa myös, kun kamera on pois päältä, jos Bluetooth-lataus on käynnissä tai muistikortin käyttövalo palaa.

[ POIS ]

Kamera ei koskaan käytä virtaa liitetyistä laitteista.

  • Kamera saa virtaa vain, kun akku on asetettu.

  • USB-virranjakelukuvake näkyy kuvausnäytössä ja ohjauspaneelissa, kun kamera saa virtansa ulkoisesta lähteestä.

Tietokoneen USB-virtalähde
  • Ennen kuin käytät tietokonetta kameran virransyöttöön, tarkista, että tietokoneessa on C-tyypin USB-liitin. Liitä kamera tietokoneeseen UC-E25 USB-kaapelilla (saatavana erikseen).

  • Mallista ja tuotteen teknisistä tiedoista riippuen jotkin tietokoneet eivät syötä virtaa kameraan.

"Virransyöttö" vs. "lataus"

Kameran toimintojen virransyötöstä käytetään nimitystä "virransyöttö", kun taas termiä "lataus" käytetään, kun virtaa syötetään vain kameran akun lataamiseen. Alla on kuvattu olosuhteet, joissa ulkoisten laitteiden virtaa käytetään kameran virtalähteenä tai akun lataamiseen.

Valittu vaihtoehto [USB-virransyöttö]

Virtakytkin

Käytetään ulkoista virtalähdettä

[ PÄÄLLÄ ]

Päällä (valmiustilan ajastin aktiivinen) 1

Virransyöttö

Päällä (valmiustilan ajastin pois päältä)

Lataus 2

Vinossa

Lataus 2

[ POIS ]

Päällä (valmiustilan ajastin aktiivinen) 1

Päällä (valmiustilan ajastin pois päältä)

Lataus 2

Vinossa

Lataus 2

  1. Sisältää tapaukset, joissa virtakytkin on OFF-asennossa, mutta Bluetooth-lataus on käynnissä tai muistikortin käyttövalo palaa.

  2. Kameraan asetetut EN-EL18d-, EN-EL18c- ja EN-EL18b-akut latautuvat, kun kamera liitetään mukana toimitettuun verkkovirtalaturiin tai USB:n kautta tietokoneeseen. Huomaa kuitenkin, että akkuja, joissa asetusvalikossa on [ Battery info ] > [ Battery age ] -merkki "4" ( l ), ei voi ladata.