Adjon hozzá szerzői jogi információkat az új fényképekhez azok készítése közben. A szerzői jogi információk az NX Studio [ Információ ] lapján tekinthetők meg.

Adja meg a fotós nevét (maximum 36 karakter) és a szerzői jog tulajdonosát (maximum 54 karakter). Jelölje ki az [ Artist ] vagy a [ Copyright ] elemet, és nyomja meg a 2 gombot a szövegbeviteli párbeszédpanel megjelenítéséhez. A szövegbevitellel kapcsolatos információkért lásd a „Szövegbevitel” részt ( Szövegbevitel ).

A szerzői jogi információk csatolva lesznek azokhoz a képekhez, amelyek akkor készültek, ha az [ Attach copyright information ] (Szerzői jogi információ csatolása) [ BE ] van kapcsolva.

  • Az előadó vagy a szerzői jog tulajdonosának nevének jogosulatlan használatának elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy a [ KI ] van kiválasztva az [ Attach copyright information ] beállításnál, mielőtt kölcsönadná vagy átadná a fényképezőgépet egy másik személynek. Győződjön meg arról is, hogy az előadó és a szerzői jogi mezők üresek.

  • A Nikon nem vállal felelősséget a [ Copyright information ] opció használatából eredő károkért vagy vitákért.

  • A szerzői jogi információk a [ Copyright info ] oldalon tekinthetők meg a fénykép információs képernyőjén.

  • A [ Copyright info ] oldal megjelenítéséhez válassza ( M ) a [ Shooting data ] és a [ Copyright info ] lehetőséget a [ Playback display options ] elemnél a lejátszás menüben.