Állítsa be az állapotjelző LED-eket és a kapcsolati mód beállításait az opcionális WR-R11a és WR-R10 vezeték nélküli távirányítókhoz. Kiválaszthat egy kapcsolati módot is az opcionális rádióvezérlésű vakukhoz, amelyek támogatják a fejlett vezeték nélküli világítást.

WR-R10 vezeték nélküli távirányítók
  • A WR-R10 használatához WR-A10 adapter szükséges.

  • Győződjön meg arról, hogy a WR-R10 firmware-e a legújabb verzióra (3.0 vagy újabb) frissült. A firmware-frissítésekkel kapcsolatos információkért látogasson el a Nikon webhelyére.

LED lámpa

Engedélyezze vagy tiltsa le az állapotjelző LED-eket a fényképezőgépre szerelt WR-R11a vagy WR-R10 vezeték nélküli távirányítón. További információkért tekintse meg a vezeték nélküli távirányítóhoz mellékelt dokumentációt.

Válasszon kapcsolati módot a továbbfejlesztett vezeték nélküli világítást támogató más kamerákra vagy rádióvezérlésű vakukra szerelt WR-R11a vagy WR-R10 vezeték nélküli távirányítókhoz. Győződjön meg arról, hogy ugyanaz a mód van kiválasztva a többi eszközön is.

választási lehetőség

Leírás

[ Párosítás ]

A fényképezőgép csak azokhoz az eszközökhöz csatlakozik, amelyekkel korábban párosította. Nyomja meg a párosítás gombot a kamerához csatlakoztatott vezeték nélküli távirányítón, hogy párosítsa más eszközökkel.

  • Mivel a kamera nem kommunikál azokkal az eszközökkel, amelyekkel nem volt párosítva, ez az opció használható a közelben lévő más eszközök jelinterferenciájának megelőzésére.

  • Mivel azonban minden eszközt külön kell párosítani, a PIN-kód használata javasolt, ha nagyszámú eszközhöz csatlakozik.

[ PIN ]

A kommunikáció meg van osztva az összes eszköz között ugyanazzal a négyjegyű PIN-kóddal. Adja meg a választott négyjegyű PIN-kódot. Nyomja meg a 4 vagy 2 gombot a számjegyek kijelöléséhez, és nyomja meg az 1 vagy 3 gombot a változtatáshoz. Nyomja meg a J gombot a kiválasztott PIN megadásához és megjelenítéséhez.

  • Ez az opció jó választás nagyszámú távoli eszközt tartalmazó fotózáshoz.

  • Ha több kamera van jelen, amelyek ugyanazt a PIN-kódot használják, a vakuegységek kizárólag az elsőként csatlakoztatott kamera irányítása alatt állnak, megakadályozva, hogy minden más kamera csatlakozzon (az érintett kamerákhoz csatlakoztatott vezeték nélküli távirányítók LED-jei villognak). .

  • A [ Link mode ] beállítástól függetlenül a párosított vezeték nélküli távirányítók jeleit mindig a WR-R11a vagy a WR-R10 fogadja. A WR-1 vezeték nélküli távirányító felhasználóinak a párosítást kell kiválasztaniuk WR-1 kapcsolati módként.