Válassza az [ ON ] lehetőséget a beállítás menü [ Camera sounds ] pontjában kiválasztott beállítások felülbírálásához, és elnémítja az elektronikus zárat és a hangszórót fényképezés közben.

  • Az [ ON ] kiválasztása a fényképezőgép egyéb hangjait is elnyomja. Ez azonban nem némítja el teljesen a kamerát. A fényképezőgép hangjai továbbra is hallhatók, például az automatikus élességállítás vagy a rekesznyílás beállítása közben, ez utóbbi esetben a legszembetűnőbb az f/5,6-nál kisebb rekeszértékeknél (azaz nagyobb f-számoknál).

  • A képkocka előrehaladási sebessége bizonyos körülmények között csökkenhet.

  • A hosszú expozíciós zajcsökkentés le van tiltva.

  • Az opcionális vakuk nem villannak.

  • A Csendes mód elnémítja az elektronikus zárat és a sípoló hangszórót, valamint tompítja a fényképezőgép egyéb hangjait, de nem mentesíti a fotósokat attól, hogy tiszteletben tartsák alanyaik magánéletét és képalkotási jogait.

A készenléti időzítő

A készenléti időzítő aktiválásakor vagy lejártakor hang hallható még akkor is, ha a [ BE ] van kiválasztva a [ Csendes mód ] beállításhoz. A készenléti időzítő elnémításához válassza a [ No limit ] lehetőséget a c3 egyéni beállításnál [ Kikapcsolási késleltetés ] > [ Készenléti időzítő ].