Referenčni vodnik Z 9 je za različico vdelane programske opreme »C« 2.10 (najnovejša različica referenčnega vodnika Z 9 je na voljo v Nikonovem centru za prenose). V tem poglavju so podrobno opisane nove funkcije in spremembe, uvedene z različico vdelane programske opreme fotoaparata »C« 3.00. Oba dokumenta je treba brati skupaj.

"Različica vdelane programske opreme"

Za ogled različice vdelane programske opreme fotoaparata ali posodobitev vdelane programske opreme fotoaparata izberite [ Različica vdelane programske opreme ] v nastavitvenem meniju.

Posodobitve lahko izvajate z računalnikom ali pametno napravo.

  • Računalnik : v Nikonovem centru za prenose poiščite nove različice vdelane programske opreme fotoaparata. Informacije o izvajanju posodobitev so na voljo na strani za prenos vdelane programske opreme.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Pametna naprava : Če je bila pametna naprava seznanjena s fotoaparatom z aplikacijo SnapBridge, vas bo aplikacija samodejno obvestila, ko bodo na voljo posodobitve, nato pa lahko posodobitev prenesete na pomnilniško kartico fotoaparata prek pametne naprave. Za informacije o izvajanju posodobitev glejte spletno pomoč za SnapBridge. Upoštevajte, da samodejna obvestila morda ne bodo prikazana točno ob istem času, ko so posodobitve na voljo v Nikonovem centru za prenose.