[ Ponastavi z daljinskim upravljalnikom ] je bil dodan možnostm, ki so na voljo za [ Časovna koda ] > [ Izvor časovne kode ] v meniju za snemanje videa ( Časovna koda ). To omogoča ponastavitev časovne kode s pritiskom na gumb za sprostitev sprožilca na izbirnem brezžičnem daljinskem upravljalniku WR‑T10, ki je združen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom WR-R11a ali WR‑R10, priključenim na fotoaparat.

  • Če izberete [ Reset using remote ], se prikaže pogovorno okno za ponastavitev časovne kode. Pritisnite gumb za sprostitev sprožilca na WR‑T10, da ponastavite časovno kodo.

  • Združitev enega WR-T10 z več brezžičnimi daljinskimi upravljalniki WR-R11a/WR-R10 omogoča hkratno ponastavitev časovnih kod za več kamer z enim pritiskom gumba za sprostitev sprožilca WR-T10. Tako je mogoče sinhronizirati časovne kode za več kamer, kar olajša urejanje.

Zaslon za ponastavitev časovne kode

Če pritisnete gumb za sprostitev sprožilca fotoaparata do konca, ko je prikazano pogovorno okno za ponastavitev časovne kode, ponastavite časovno kodo. Fotografiranje ne bo posneto.