Možnosti menija za fotografiranje so shranjene v eni od štirih bank (banke "A" do "D"). Spremembe nastavitev v eni banki ne vplivajo na druge. Upoštevajte pa, da spremembe v [ Extended photo menu banks ], [ White balance ] prednastavitve, [ Multiple Exposure ], [ Interval timer shooting ], [ Time-lapse movie ] in [ Focus shift shooting ] veljajo za vse banke.

Če želite shraniti določeno kombinacijo pogosto uporabljenih nastavitev, izberite eno od štirih bank z uporabo [ Meni menijev za fotografiranje ] in prilagodite nastavitve po želji.

Banka menijev za fotografiranje

Informacijski in zgornji zasloni nadzorne plošče prikazujejo trenutno banko menijev za fotografiranje kot k , ki ji sledi ime banke (»A«, »B«, »C« ali »D«).

Preimenovanje bank menijev za fotografiranje

Nazivu banke lahko dodate opisni napis (“A”, “B”, “C” ali “D”) tako, da označite banko in pritisnete 2 . Napisi so lahko dolgi do 20 znakov.

Obnavljanje privzetih nastavitev

Za izbrano banko menijev za fotografiranje lahko obnovite privzete nastavitve. Če želite to narediti, označite banko in pritisnite O ( Q ); prikazalo se bo potrditveno pogovorno okno. Označite [ Yes ] in pritisnite J , da obnovite privzete nastavitve za izbrano banko.

  • Ponastavitev menija fotografiranja ni na voljo, ko je v teku večkratna osvetlitev.