Válassza ki a vaku szinkronizálási sebességét.

választási lehetőség

Leírás

[ 1/200 mp (automatikus FP) ]

Automatikus FP nagysebességű szinkron be van kapcsolva a kompatibilis vakuval és a maximális sync sebesség más vakuk beállítása 1/200 s.

  • Amikor a kamera mutatja a záridő 1/200 s módban P vagy A, automatikus FP nagysebességű szinkron akkor aktiválódik, ha a tényleges záridő rövidebb, mint 1/200 mp. Ha a vaku támogatja az automatikus FP nagysebességű szinkron, a kamera kiválasztáshoz záridővel mint 1/8000 s.

  • Az üzemmódok S és M, a felhasználó kiválaszthatja záridővel mint 1/8000 s ha vakuk támogatja az automatikus FP nagysebességű szinkron.

[ 1/200 mp ]

Vakuszinkron beállított fordulatszám a kiválasztott értéket, amely lehet a 1/200 és 1/60 s.

[ 1/160 mp ]

[ 1/125 mp ]

[ 1/100 mp ]

[ 1/80 mp ]

[ 1/60 mp ]

A zársebesség rögzítése a vaku szinkronizálási sebességhatárnál

S és M módban a zársebesség az e1 egyéni beállításnál kiválasztott értékre állítható [ Vakusinkron sebesség ] a lehető leglassabb záridő (30 s vagy % ) után következő záridő kiválasztásával. A keresőben és a vezérlőpulton egy X (vakusinkron jelző) jelenik meg a vakusinkron sebességgel együtt.

Automatikus FP nagy sebességű szinkronizálás
  • Az automatikus FP nagysebességű szinkron funkció lehetővé teszi a vaku használatát a fényképezőgép által támogatott legnagyobb zársebességgel. Ha az [ 1/200 s (Auto FP) ] van kiválasztva, a fényképezőgép automatikusan engedélyezi az automatikus FP nagysebességű szinkront a vakusinkron sebességénél gyorsabb záridőnél. Ez lehetővé teszi a maximális rekeszérték kiválasztását a csökkentett mélységélesség érdekében, még akkor is, ha a téma erős napfényben ellenfényben van.

  • A vaku információs kijelzőjén az „FP” felirat látható, ha az automatikus [ 1/200 s (Auto FP) ] van kiválasztva.

A Egyéni beállítások: A fényképezőgép beállításainak finomhangolása

a: Autofókusz01

b: Mérés/Expozíció

c: Időzítők/AE zár

d: Fényképezés/Megjelenítés

e: Sorozat/Flash

f: Vezérlők

g: Film