Válassza ki az A ( L ) és J gombokhoz rendelt szerepeket lejátszás közben. Jelölje ki a kívánt vezérlőt, és nyomja meg a J gombot.

AE-L/AF-L gomb

A ( L ) gombhoz a következő szerepek rendelhetők:

választási lehetőség Leírás
h Ugyanaz, mint a j fotózáskor A vezérlő az f2 egyéni beállításhoz kiválasztott funkciót hajtja végre ( Egyéni vezérlők (fényképezés) ) > j AE-L/AF-L gomb .
g Védje Nyomja meg a vezérlőgombot lejátszás közben az aktuális kép védelméhez.
c Értékelés Nyomja meg a vezérlőt, majd használja a választógombot az aktuális kép értékeléséhez lejátszás közben.

OK gomb

Válasszon az alábbi lehetőségek közül. A kiválasztott opciótól függetlenül a J gomb megnyomásával, amikor egy filmet teljes képkockás jelenít meg, elindul a film lejátszása.

választási lehetőség Leírás
n Miniatűr be/ki Váltás a teljes képes és az indexképes lejátszás között.
o hisztogramok megtekintése Mind a teljes képes, mind az indexképes lejátszás során a J gomb lenyomva tartása közben hisztogram jelenik meg.
p Nagyítás be/ki Váltás a teljes képes vagy miniatűr lejátszás és a lejátszási zoom között (a nagyítási arány kiválasztásához jelölje ki a Zoom be/off lehetőséget, és nyomja meg a 2 gombot). A zoom kijelző középpontjában az aktív fókuszpont áll.
u Válasszon mappát Megjelenik egy mappakiválasztó párbeszédpanel; jelöljön ki egy mappát, és nyomja meg az J gombot a kiválasztott mappában lévő képek megtekintéséhez.

A Egyéni beállítások: A fényképezőgép beállításainak finomhangolása

a: Autofókusz

b: Fénymérés/expozíció

c: Időzítők/AE zár

d: Fényképezés/megjelenítés

e: sorozat/villanás

f: Vezérlők

g: Film