Testreszabhatja a fő- és segédtárcsák működését.

  • Fordított forgatás : A vezérlőtárcsák forgásirányának megfordítása a kiválasztott műveleteknél. Jelölje ki az opciókat, és nyomja meg a 2 gombot a kiválasztáshoz vagy a kijelölés megszüntetéséhez, majd nyomja meg a J gombot a változtatások mentéséhez és a kilépéshez.

  • Main/sub Change main/sub : Válassza ki a vezérlőtárcsák szerepét az expozíciós és fókuszműveletek során.

    • Expozíció beállítása : Ha a Be opciót választja, a főtárcsa szabályozza a rekeszt és a segédtárcsa zársebességét. Ha az On (A mód) van kiválasztva, a főtárcsa fogják használni beállított rekeszérték A módban csak.
    • Autofókusz beállítása : Ez az opció az f2 egyéni beállítással ( egyéni vezérlők (fényképezés) ) rendelt élességállítási mód/AF-mező mód vezérlésére vonatkozik. Ha az On (Be) van kiválasztva, az élességállítási mód a vezérlő nyomva tartásával és a segédtárcsa elforgatásával választható, az AF-mező mód pedig a vezérlő nyomva tartásával és a főtárcsa elforgatásával.
  • Menük és lejátszás : Válassza a Ki lehetőséget , ha a választógombot szeretné használni a menükhöz és a lejátszáshoz. Ha Be vagy Be (képellenőrzés nélkül) van kiválasztva, a fő vezérlőtárcsával választhatja ki a teljes képes visszajátszás során megjelenített képet, és jelölheti ki a miniatűröket és a menüelemeket. A segédtárcsa teljes képes visszajátszáskor előre vagy hátra ugráshoz használható a Segédtárcsás képkocka-előrelépéshez kiválasztott opciónak megfelelően, illetve miniatűr lejátszáskor a lapozáshoz vagy lefelé. A menük megjelenítése közben a segédtárcsa jobbra forgatásával megjelenik a kiemelt opció almenüje, míg balra forgatásával az előző menü jelenik meg. A kiválasztáshoz nyomja meg a 2 vagy a J gombot. Válassza a Be lehetőséget (kivéve a képellenőrzést), ha meg szeretné akadályozni, hogy a parancstárcsákat lejátssza a kép ellenőrzése közben.
  • Segédtárcsa képkocka továbbítása : Ha a Menük és a lejátszás beállításnál Be vagy Be (képellenőrzés nélkül) van kiválasztva, a segédtárcsa elforgatható teljes képes lejátszás közben egy mappa kiválasztásához, illetve 10 vagy 50 képkockával előre vagy hátra ugráshoz. egy időpontot, vagy a következő vagy az előző védett képre, a következő vagy előző fényképre, a következő vagy előző filmre, vagy a következő vagy előző képre ugráshoz kiválasztott minősítéssel (az értékelés kiválasztásához jelölje ki az Értékelés elemet, és nyomja meg a 2 gombot).

A Egyéni beállítások: A fényképezőgép beállításainak finomhangolása

a: Autofókusz

b: Fénymérés/expozíció

c: Időzítők/AE zár

d: Fényképezés/megjelenítés

e: sorozat/villanás

f: Vezérlők

g: Film