Προσαρμόστε την ισορροπία χρώματος της οθόνης ανάλογα με το γούστο σας.

  • Η [ ισορροπία χρώματος οθόνης ] μπορεί να ρυθμιστεί μόνο όταν η οθόνη είναι ενεργή οθόνη. Δεν μπορεί να ρυθμιστεί όταν έχει επιλεγεί [μόνο το σκόπευτρο ] για λειτουργία οθόνης ή όταν το μάτι σας βλέπει στο σκόπευτρο.

  • Η ισορροπία χρώματος ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας τον πολυ-επιλογέα. Πατήστε 1 , 3 , 4 ή 2 για να προσαρμόσετε την ισορροπία χρώματος όπως φαίνεται παρακάτω. Πατήστε J για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

1

Αυξήστε το πράσινο

2

Αυξήστε το κεχριμπάρι

3

Αυξήστε το ματζέντα

4

Αυξήστε το μπλε

  • Η ισορροπία χρώματος της οθόνης εφαρμόζεται μόνο στα μενού, στην αναπαραγωγή και στην οθόνη λήψης. Οι φωτογραφίες και οι ταινίες που τραβήχτηκαν με την κάμερα δεν επηρεάζονται.

  • Η εικόνα αναφοράς είναι είτε η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε είτε, σε λειτουργία αναπαραγωγής, η τελευταία εικόνα εμφανίζεται. Εάν η κάρτα μνήμης δεν περιέχει εικόνες, θα εμφανίζεται ένα κενό πλαίσιο.

  • Για να επιλέξετε μια διαφορετική εικόνα, πατήστε το κουμπί W ( Q ). Επισημάνετε την επιθυμητή εικόνα και πατήστε το J για να την επιλέξετε ως εικόνα αναφοράς.

  • Για να δείτε την επισημασμένη εικόνα σε ολόκληρο το πλαίσιο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το X

B Το μενού ρύθμισης: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΑποθήκευση ρυθμίσεων χρήστηΕπαναφορά ρυθμίσεων χρήστηΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΠαρακολούθηση φωτεινότηταςΠαρακολούθηση χρώματος παρακολούθησηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκοπεύτρουΦωτεινότητα πίνακα ελέγχουΕπιλογή ορίου παρακολούθησης ορίουΕμφάνιση πληροφοριώνΕπιλογές ρύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΚαθαρισμός αισθητήρα εικόναςΕικόνα Dust Off Ref PhotoΧαρτογράφηση PixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνΕπιλογές μπιπΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΔεδομένα τοποθεσίαςΕπιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR)Αντιστοίχιση κουμπιού απομακρυσμένου (WR) FnΛειτουργία πτήσηςΣυνδεθείτε με έξυπνη συσκευήΣυνδεθείτε σε υπολογιστήΑσύρματος πομπός (WT-7)Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση ισχύος USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Slot Empty Release LockΑποθήκευση / φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού