Επιλέξτε εάν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προαιρετικοί φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος ή υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι μέσω USB για την τροφοδοσία της κάμερας (παροχή ισχύος USB) Η παροχή ισχύος USB επιτρέπει τη χρήση της κάμερας ενώ περιορίζει την αποστράγγιση της μπαταρίας.

Επιλογή

Περιγραφή

[ Ενεργοποίηση ]

Η κάμερα αντλεί ενέργεια από συνδεδεμένες συσκευές ενώ είναι ενεργοποιημένη. Οι συνδεδεμένες συσκευές θα παρέχουν επίσης τροφοδοσία όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη εάν η μεταφόρτωση Bluetooth βρίσκεται σε εξέλιξη ή η λυχνία πρόσβασης στην κάρτα μνήμης είναι αναμμένη.

[ Απενεργοποίηση ]

Η κάμερα δεν αντλεί ενέργεια από συνδεδεμένες συσκευές ανά πάσα στιγμή.

  • Η τροφοδοσία θα παρέχεται μόνο στην κάμερα όταν τοποθετείται η μπαταρία.

  • Ένα εικονίδιο τροφοδοσίας USB εμφανίζεται στην οθόνη λήψης και στον πίνακα ελέγχου όταν η κάμερα τροφοδοτείται από εξωτερική πηγή.

  • Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Φόρτιση AC Adapters" ( Φόρτιση AC Adapters ).

Παράδοση ισχύος USB υπολογιστή
  • Πριν χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για παροχή ρεύματος στην κάμερα, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με υποδοχή USB τύπου C Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB UC-E25 (διατίθεται ξεχωριστά) για να συνδέσετε την κάμερα στον υπολογιστή.

  • Ανάλογα με το μοντέλο και τις προδιαγραφές του προϊόντος, ορισμένοι υπολογιστές δεν θα παρέχουν ρεύμα για την τροφοδοσία της κάμερας.

"Power Delivery" έναντι "Charging"

Η παροχή ισχύος για τις λειτουργίες της κάμερας αναφέρεται ως «παράδοση ισχύος», ενώ ο όρος «φόρτιση» χρησιμοποιείται όταν η τροφοδοσία τροφοδοτείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας της κάμερας. Οι συνθήκες υπό τις οποίες χρησιμοποιείται η τροφοδοσία εξωτερικών συσκευών για την τροφοδοσία της κάμερας ή τη φόρτιση της μπαταρίας παρουσιάζονται παρακάτω.

Επιλογή επιλεγμένη για [ παράδοση ισχύος USB ]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Χρησιμοποιήθηκε εξωτερική πηγή ισχύος για

[ Ενεργοποίηση ]

Στις 1

Παράδοση ισχύος

Μακριά από

Φόρτιση 2

[ Απενεργοποίηση ]

Στις 1

-

Μακριά από

Φόρτιση 2

  1. Περιλαμβάνει περιπτώσεις στις οποίες ο διακόπτης τροφοδοσίας βρίσκεται στη θέση "OFF" αλλά η μεταφόρτωση Bluetooth βρίσκεται σε εξέλιξη ή η λυχνία πρόσβασης στην κάρτα μνήμης είναι αναμμένη.

  2. Οι μπαταρίες EN-EL15c και EN-EL15b που έχουν εισαχθεί στην κάμερα φορτίζονται όταν η κάμερα είναι συνδεδεμένη σε έναν προαιρετικό προσαρμογέα φόρτισης AC ή μέσω USB σε έναν υπολογιστή.

B Το μενού ρύθμισης: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΑποθήκευση ρυθμίσεων χρήστηΕπαναφορά ρυθμίσεων χρήστηΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΠαρακολούθηση φωτεινότηταςΠαρακολούθηση χρώματος παρακολούθησηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκοπεύτρουΦωτεινότητα πίνακα ελέγχουΕπιλογή ορίου παρακολούθησης ορίουΕμφάνιση πληροφοριώνΕπιλογές ρύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΚαθαρισμός αισθητήρα εικόναςΕικόνα Dust Off Ref PhotoΧαρτογράφηση PixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνΕπιλογές μπιπΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΔεδομένα τοποθεσίαςΕπιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR)Αντιστοίχιση κουμπιού απομακρυσμένου (WR) FnΛειτουργία πτήσηςΣυνδεθείτε με έξυπνη συσκευήΣυνδεθείτε σε υπολογιστήΑσύρματος πομπός (WT-7)Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση ισχύος USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Slot Empty Release LockΑποθήκευση / φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού