Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις κατάστασης LED και λειτουργίας σύνδεσης για προαιρετικά ασύρματα τηλεχειριστήρια WR-R10. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια λειτουργία σύνδεσης για σύνδεση σε προαιρετικές μονάδες φλας που ελέγχονται μέσω ραδιοφώνου και υποστηρίζουν Advanced Wireless Lighting.

Λάμπα LED

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα LED κατάστασης σε ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-R10 που είναι τοποθετημένο στην κάμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που παρέχεται με το ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Επιλέξτε μια λειτουργία σύνδεσης για ασύρματα τηλεχειριστήρια WR-R10 που είναι τοποθετημένα σε άλλες κάμερες ή μονάδες φλας που ελέγχονται μέσω ραδιοφώνου και υποστηρίζουν Advanced Wireless Lighting. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η ίδια λειτουργία για τις άλλες συσκευές.

Επιλογή

Περιγραφή

[ Σύζευξη ]

Η κάμερα συνδέεται μόνο με συσκευές με τις οποίες έχει προηγουμένως αντιστοιχιστεί. Πατήστε το κουμπί ζεύξης στο ασύρματο τηλεχειριστήριο που είναι συνδεδεμένο στην κάμερα για να το αντιστοιχίσετε με άλλες συσκευές.

  • Καθώς η κάμερα δεν θα επικοινωνεί με συσκευές με τις οποίες δεν έχει αντιστοιχιστεί, αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή παρεμβολών σήματος από άλλες συσκευές στην περιοχή.

  • Δεδομένου ότι κάθε συσκευή πρέπει να αντιστοιχιστεί ξεχωριστά, ωστόσο, συνιστάται το PIN κατά τη σύνδεση σε μεγάλο αριθμό συσκευών.

[ PIN ]

Η επικοινωνία κοινοποιείται σε όλες τις συσκευές με το ίδιο τετραψήφιο PIN. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα τετραψήφιο PIN. Πατήστε 4 ή 2 για να επισημάνετε τα ψηφία και πατήστε 1 ή 3 για αλλαγή. Πιέστε J για είσοδο και εμφάνιση του επιλεγμένου PIN.

  • Αυτή η επιλογή είναι μια καλή επιλογή για φωτογραφία με μεγάλο αριθμό απομακρυσμένων συσκευών.

  • Εάν υπάρχουν πολλές κάμερες που μοιράζονται το ίδιο PIN, οι μονάδες φλας θα βρίσκονται υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της κάμερας που συνδέεται πρώτα, εμποδίζοντας τη σύνδεση όλων των άλλων φωτογραφικών μηχανών (οι ενδεικτικές λυχνίες LED στα ασύρματα τηλεχειριστήρια που είναι συνδεδεμένες στις επηρεαζόμενες κάμερες θα αναβοσβήνουν) .

  • Ανεξάρτητα από την επιλογή που έχει επιλεγεί για [ Λειτουργία σύνδεσης ], τα σήματα από ζεύγη ασύρματα τηλεχειριστήρια θα λαμβάνονται πάντα από το WR-R10. Οι χρήστες του ασύρματου τηλεχειριστηρίου WR-1 θα πρέπει να επιλέξουν την αντιστοίχιση ως λειτουργία σύνδεσης WR-1.

Το ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-R10

Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό για το WR-R10 έχει ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση (έκδοση 3.0 ή νεότερη). Για πληροφορίες σχετικά με ενημερώσεις υλικολογισμικού, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Nikon για την περιοχή σας.

B Το μενού ρύθμισης: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΑποθήκευση ρυθμίσεων χρήστηΕπαναφορά ρυθμίσεων χρήστηΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΠαρακολούθηση φωτεινότηταςΠαρακολούθηση χρώματος παρακολούθησηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκοπεύτρουΦωτεινότητα πίνακα ελέγχουΕπιλογή ορίου παρακολούθησης ορίουΕμφάνιση πληροφοριώνΕπιλογές ρύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΚαθαρισμός αισθητήρα εικόναςΕικόνα Dust Off Ref PhotoΧαρτογράφηση PixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνΕπιλογές μπιπΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΔεδομένα τοποθεσίαςΕπιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR)Αντιστοίχιση κουμπιού απομακρυσμένου (WR) FnΛειτουργία πτήσηςΣυνδεθείτε με έξυπνη συσκευήΣυνδεθείτε σε υπολογιστήΑσύρματος πομπός (WT-7)Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση ισχύος USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Slot Empty Release LockΑποθήκευση / φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού