Λεπτή εστίαση για τον τρέχοντα φακό.

 • Χρησιμοποιήστε μόνο όπως απαιτείται.

 • Σας συνιστούμε να εκτελείτε συντονισμό σε απόσταση εστίασης που χρησιμοποιείτε συχνά. Εάν εκτελείτε συντονισμό εστίασης σε μικρή απόσταση εστίασης, για παράδειγμα, μπορεί να το βρείτε λιγότερο αποτελεσματικό σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Επιλογή

Περιγραφή

[ Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση μικρορύθμισης AF ]

 • [ Ενεργοποίηση ]: Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση βελτιστοποίησης AF.

 • [ Απενεργοποίηση ]: Απενεργοποιήστε τη ρύθμιση βελτιστοποίησης AF.

[ Λεπτομέρειες και εξοικονόμηση φακού ]

Λεπτή εστίαση για τον τρέχοντα φακό. Πατήστε 1 ή 3 για να επισημάνετε τα στοιχεία και πατήστε 4 ή 2 για να επιλέξετε από τιμές μεταξύ +20 και –20.

 • Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή ρύθμισης, τόσο πιο μακριά είναι το σημείο εστίασης από το φακό. όσο μικρότερη είναι η τιμή, τόσο πιο κοντά είναι το σημείο εστίασης.

 • Στην οθόνη εμφανίζονται οι τρέχουσες και οι προηγούμενες τιμές.

 • Η κάμερα μπορεί να αποθηκεύσει τιμές για έως και 40 τύπους φακών.

 • Οι νέες τιμές αντικαθιστούν τις υπάρχουσες τιμές.

[ Προεπιλογή ]

Επιλέξτε τις τιμές βελτιστοποίησης για φακούς για τους οποίους δεν έχουν αποθηκευτεί στο παρελθόν τιμές χρησιμοποιώντας [ Fine-tune and save lens ]. Πατήστε 4 ή 2 για να επιλέξετε από τιμές μεταξύ +20 και –20.

[ Λίστα αποθηκευμένων τιμών ]

Λίστα τιμών που αποθηκεύτηκαν χρησιμοποιώντας [ Fine-tune και save lens ]. Η επισήμανση ενός φακού στη λίστα και το πάτημα του 2 εμφανίζει ένα διάλογο [Επιλογή αριθμού φακού ].

 • Ο διάλογος [Επιλογή αριθμού φακού ] χρησιμοποιείται για την είσοδο στο αναγνωριστικό φακού.

 • Στην περίπτωση φακών προσάρτησης Z και ορισμένων φακών προσάρτησης F, ο σειριακός αριθμός φακού καταχωρείται αυτόματα.

Διαγραφή αποθηκευμένων τιμών

Για να διαγράψετε τιμές που έχουν αποθηκευτεί χρησιμοποιώντας [ Fine-tune and save lens ], επισημάνετε τον επιθυμητό φακό στη λίστα [ Λίστα αποθηκευμένων τιμών ] και πατήστε O

Δημιουργία και αποθήκευση ακριβών τιμών

 1. Συνδέστε το φακό στην κάμερα.

 2. Επιλέξτε [ Επιλογές ρύθμισης AF ] στο μενού ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, επισημάνετε το [ Fine-tune and save lens ] και πατήστε 2 .

  Θα εμφανιστεί ένας διάλογος ρύθμισης AF.

 3. Πατήστε 4 ή 2 για να ρυθμίσετε την αυτόματη εστίαση

  • Επιλέξτε από τιμές μεταξύ +20 και –20.

  • Η τρέχουσα τιμή εμφανίζεται με g , η τιμή που επιλέχθηκε προηγουμένως από j .

  • Εάν είναι προσαρτημένος ένας φακός ζουμ, μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστές τιμές βελτίωσης για μέγιστη γωνία (WIDE) και μέγιστη εστίαση (TELE). Χρησιμοποιήστε τα 1 και 3 για να επιλέξετε μεταξύ των δύο.

  • Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή ρύθμισης, τόσο πιο μακρύ είναι το σημείο εστίασης από το φακό. όσο μικρότερη είναι η τιμή, τόσο πιο κοντά είναι το σημείο εστίασης.

 4. Πατήστε J για να αποθηκεύσετε τη νέα τιμή.

Επιλογή προεπιλεγμένης τιμής προσαρμογής

 1. Επιλέξτε [ Επιλογές ρύθμισης AF ] στο μενού ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, επισημάνετε το [ Προεπιλογή ] και πατήστε 2 .

 2. Πατήστε 4 ή 2 για να ρυθμίσετε την αυτόματη εστίαση

  • Επιλέξτε από τιμές μεταξύ +20 και –20.

  • Η τρέχουσα τιμή εμφανίζεται με g , η τιμή που επιλέχθηκε προηγουμένως από j .

  • Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή ρύθμισης, τόσο πιο μακρύ είναι το σημείο εστίασης από το φακό. όσο μικρότερη είναι η τιμή, τόσο πιο κοντά είναι το σημείο εστίασης.

 3. Πατήστε J για να αποθηκεύσετε τη νέα τιμή.

B Το μενού ρύθμισης: Ρύθμιση κάμερας

Μορφοποίηση κάρτας μνήμηςΑποθήκευση ρυθμίσεων χρήστηΕπαναφορά ρυθμίσεων χρήστηΓλώσσαΖώνη ώρας και ημερομηνίαΠαρακολούθηση φωτεινότηταςΠαρακολούθηση χρώματος παρακολούθησηςΦωτεινότητα σκοπεύτρουΙσορροπία χρώματος σκοπεύτρουΦωτεινότητα πίνακα ελέγχουΕπιλογή ορίου παρακολούθησης ορίουΕμφάνιση πληροφοριώνΕπιλογές ρύθμισης AFΔεδομένα φακού χωρίς CPUΑποθήκευση θέσης εστίασηςΚαθαρισμός αισθητήρα εικόναςΕικόνα Dust Off Ref PhotoΧαρτογράφηση PixelΣχόλιο εικόναςΠληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτωνΕπιλογές μπιπΑγγίξτε Στοιχεία ελέγχουHDMIΔεδομένα τοποθεσίαςΕπιλογές ασύρματου τηλεχειριστηρίου (WR)Αντιστοίχιση κουμπιού απομακρυσμένου (WR) FnΛειτουργία πτήσηςΣυνδεθείτε με έξυπνη συσκευήΣυνδεθείτε σε υπολογιστήΑσύρματος πομπός (WT-7)Σήμανση συμμόρφωσηςΠληροφορίες μπαταρίαςΠαράδοση ισχύος USBΕξοικονόμηση ενέργειας (Λειτουργία φωτογραφίας)Slot Empty Release LockΑποθήκευση / φόρτωση ρυθμίσεων μενούΕπαναφορά όλων των ρυθμίσεωνΈκδοση υλικολογισμικού