Válassza ki a memóriapuffer végéről felvett sorozat hosszát, amikor az exponálógombot teljesen lenyomja, és válassza ki a sorozatfelvétel maximális hosszát, miközben a kioldógombot teljesen lenyomva rögzíti nagy sebességű képrögzítési módban. .

1

A puffer azon része, amely a feloldáskor a memóriakártyára került ([ Kiadás előtti sorozat ])

2

A megjelenés után készült képek ([ Kiadás utáni sorozat ])

3

Teljes nagy sebességű sorozatfelvétel

választási lehetőség

Leírás

[ Kiadás előtti sorozat ]

Ha nem a [ None ] opciót választja, a fényképezőgép puffereli a képkockákat, miközben az exponálógombot félig lenyomja, de csak az utolsó n másodpercben hozzáadott képkockákat, ahol n az [ Pre- release burst ], rögzítésre kerül a memóriakártyára, amikor az exponáló gombot teljesen lenyomja („Pre-Release Capture”).

  • Ha az exponálógomb félig történő lenyomása és a teljes lenyomása közötti idő rövidebb, mint a kiválasztott idő, csak a pufferbe mentett képkockák kerülnek rögzítésre, amíg a gombot félig lenyomták.

[ Kiadás utáni sorozat ]

Válassza ki a maximális időtartamot, ameddig a fényképezőgép folytatja a képek készítését az exponáló gomb teljes lenyomása után: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] vagy [ Max. ]. A fényképezés körülbelül 4 másodpercig folytatódhat, ha a [ Max. ] van kiválasztva.

Egy Y ikon jelenik meg a fényképezési képernyőn, ha a [ None ]-tól eltérő opciót választott a [ Pre-release burst ] beállításhoz. Amíg a kioldógombot félig lenyomja, egy zöld pont ( I ) jelenik meg az ikonon, jelezve, hogy a pufferelés folyamatban van.

  • Ha az exponálógombot körülbelül 30 másodpercnél tovább félig lenyomja, a C megjelenik az ikonban, és a Kioldás előtti rögzítés törlődik. A kioldás előtti felvételt úgy lehet folytatni, hogy felemeli az ujját a kioldógombról, majd ismét félig lenyomja.

A Egyéni beállítások: A fényképezőgép beállításainak finomhangolása

a: Fókusz

b: Fénymérés/Expozíció

c: Időzítők/AE zár

d: Fényképezés/Megjelenítés

e: Sorozat/Flash

f: Vezérlők

g: Videó