Válassza ki, hogy a fényképezőgép úgy állítsa be az előnézetet a keresőben vagy a monitorban, hogy tükrözze, hogyan befolyásolják a fényképezési beállítások a végső kép árnyalatát és fényerejét. A kiválasztott opciótól függetlenül a kamerabeállítások hatásai mindig láthatók videó módban.

választási lehetőség

Leírás

V

[ A beállítások hatásainak megjelenítése ]

Az olyan beállítások módosításának hatásai, mint a fehéregyensúly, a képszabályozás és az expozíciókompenzáció, láthatók a fényképezési képernyőn.

  • V jelenik meg a fényképezési képernyőn.

W

[ Állítsa be a könnyebb megtekintés érdekében ]

Az olyan beállítások módosításának hatásai, mint a fehéregyensúly, a képszabályozás és az expozíciókompenzáció, nem láthatók a fényképezési képernyőn. Ha megnyomja a 2 gombot, amikor a [ Beállítás a megtekintés megkönnyítése érdekében ] ki van jelölve, megjelenik az [ Automatikus ] és az [ Egyéni ] opciók.

  • [ Auto ]: A színek, a fényerő és az egyéb beállítások a huzamosabb ideig tartó használat során történő könnyebb megtekintés érdekében módosíthatók.

  • [ Egyedi ]: Nyomja meg a 2 gombot a [ Fehéregyensúly ], [ Képszabályozás beállítása ] és [ Árnyékok világosítása ] beállításához.

    • [ Fehéregyensúly ]: Válasszon a következők közül: [ Aktuális beállítás előnézete ], [ Auto ] és [ Színhőmérséklet kiválasztása ]. Válassza a [ Színhőmérséklet kiválasztása] lehetőséget a fényképezési kijelző színhőmérsékletének kiválasztásához.

    • [ Képszabályozás beállítása ]: Válasszon a [ Jelenlegi beállítás előnézete ] és a [ Beállítás a megtekintés megkönnyítése érdekében ] közül.

    • [ Árnyékok világosítása ]: Válassza ki, hogy a fényképezőgép világosítsa-e az árnyékokat (sötét területeket) a kijelzőn, vagy mennyivel; a rendelkezésre álló lehetőségek a következők: [ Ki ], [ +1 ], [ +2 ] és [ +3 ]. Minél nagyobb az érték, annál nagyobb a hatás.

  • W megjelenik a fényképezési képernyőn.

A Egyéni beállítások: A fényképezőgép beállításainak finomhangolása

a: Fókusz

b: Fénymérés/Expozíció

c: Időzítők/AE zár

d: Fényképezés/Megjelenítés

e: Sorozat/Flash

f: Vezérlők

g: Videó