Το WT-7

Όταν είναι συνδεδεμένος στην κάμερα, ο προαιρετικός ασύρματος πομπός WT-7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση σε υπολογιστές, διακομιστές ftp ή άλλες συσκευές μέσω Ethernet ή ασύρματων δικτύων.

Πριν χρησιμοποιήσετε το WT-7

Πριν χρησιμοποιήσετε το WT-7, επιβεβαιώστε ότι το υλικολογισμικό για την κάμερα και το WT-7 έχουν ενημερωθεί στις πιο πρόσφατες εκδόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Nikon για την περιοχή σας.

Τι μπορεί να κάνει το WT-7 για εσάς

Χρησιμοποιώντας το WT-7, μπορείτε:

Ανεβάστε υπάρχουσες φωτογραφίες και ταινίες σε διακομιστή ftp ή υπολογιστή

Όχι μόνο μπορείτε να αντιγράψετε φωτογραφίες σε υπολογιστές (λειτουργία μεταφοράς εικόνας), μπορείτε επίσης να τις ανεβάσετε σε διακομιστές ftp (λειτουργία μεταφόρτωσης ftp). Οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφορτωθούν όπως λαμβάνονται.

Ελέγξτε την κάμερα και τραβήξτε φωτογραφίες από απόσταση από υπολογιστή

Η εγκατάσταση του Camera Control Pro 2 (διατίθεται χωριστά) σε υπολογιστή δικτύου σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων της κάμερας και σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες από απόσταση και να τις αποθηκεύετε απευθείας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή (λειτουργία ελέγχου κάμερας).

Ελέγξτε την κάμερα και τραβήξτε φωτογραφίες από απόσταση από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού

Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης Ιστού, μπορείτε να ελέγξετε την κάμερα από υπολογιστές δικτύου και έξυπνες συσκευές για τηλεχειρισμό που δεν απαιτεί αποκλειστική εφαρμογή ή λογισμικό υπολογιστή (λειτουργία διακομιστή http).

Σύνδεση με χρήση του WT-7

Συνδέστε το WT-7 χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που παρέχεται με την κάμερα.

Ενεργοποιήστε τον πομπό και επιλέξτε [ Wireless transmitter (WT-7) ] > [ Wireless transmitter ] > [ Use ] στο μενού ρυθμίσεων της κάμερας.

Στοιχεία μενού για το WT-7

Όλα τα στοιχεία μενού για το WT-7 βρίσκονται στο μενού ρυθμίσεων στην ενότητα [ Ασύρματος πομπός (WT-7) ]. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο που παρέχεται με το WT-7.

Δείτε το εγχειρίδιο που παρέχεται με το WT-7 για περισσότερες πληροφορίες.