Adjon hozzá szerzői jogi információkat az új fényképekhez azok készítése közben. A szerzői jogi információk az NX Studio [ Információ ] lapján tekinthetők meg.

Adja meg a fotós nevét (maximum 36 karakter) és a szerzői jog tulajdonosát (maximum 54 karakter). Jelölje ki az [ Artist ] vagy a [ Copyright ] elemet, és nyomja meg 2 gombot a szövegbeviteli párbeszédpanel megjelenítéséhez. A szövegbevitellel kapcsolatos információkért lásd a „Szövegbevitel” részt ( Szövegbevitel ).

Ha szerzői jogi információkat szeretne csatolni a következő fényképekhez, jelölje ki az [ Attach copyright information ], nyomja meg 2 gombot, és ellenőrizze, hogy megjelenik-e egy pipa ( M ) a szomszédos jelölőnégyzetben. Nyomja meg J a változtatások mentéséhez és a kilépéshez; a szerzői jogi információkat minden későbbi fényképhez csatoljuk.

Szerzői jogi információk
  • Az előadó vagy a szerzői jog tulajdonosának nevének jogosulatlan használatának elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy az [ Attach copyright information ] nincs kiválasztva, mielőtt kölcsönadná vagy átadná a fényképezőgépet egy másik személynek. Győződjön meg arról is, hogy az előadó és a szerzői jogi mezők üresek.

  • Nikon nem vállal felelősséget a [ Copyright information ] opció használatából eredő károkért vagy vitákért.

Fotó Info

A szerzői jogokra vonatkozó információkat a fényképinformációs kijelzőn megjelenő felvételi adatok tartalmazzák.