Állítsa be az állapotjelző LED-eket és a kapcsolati mód beállításait az opcionális WR-R10 vezeték nélküli távirányítókhoz. Kiválaszthat egy kapcsolati módot is az opcionális rádióvezérlésű vakukhoz, amelyek támogatják a fejlett vezeték nélküli világítást.

A WR-R10 vezeték nélküli távirányító

Győződjön meg arról, hogy a WR-R10 firmware-e frissítve lett a legújabb verzióra (3.0 vagy újabb). A firmware-frissítésekkel kapcsolatos információkért látogasson el az Ön területére vonatkozó Nikon webhelyre.

LED lámpa

Engedélyezze vagy tiltsa le az állapotjelző LED-eket a kamerára szerelt WR-R10 vezeték nélküli távirányítón. További információkért tekintse meg a vezeték nélküli távirányítóhoz mellékelt dokumentációt.

Link mód

Válasszon kapcsolódási módot a továbbfejlesztett vezeték nélküli világítást támogató más kamerákra vagy rádióvezérlésű vakukra szerelt WR-R10 vezeték nélküli távirányítókhoz. Győződjön meg arról, hogy ugyanaz a mód van kiválasztva a többi eszközön is.

választási lehetőség

Leírás

[ Párosítás ]

A fényképezőgép csak azokhoz az eszközökhöz csatlakozik, amelyekkel korábban párosította. Nyomja meg a párosítás gombot a fényképezőgéphez csatlakoztatott WR-R10 vezeték nélküli távirányítón, hogy párosítsa más eszközökkel.

  • Mivel a kamera nem kommunikál azokkal az eszközökkel, amelyekkel nem volt párosítva, ezzel az opcióval meg lehet akadályozni a jelek interferenciáját a közelben lévő más eszközöktől.

  • Tekintettel arra, hogy minden eszközt külön kell párosítani, a PIN-kód használata javasolt, ha nagyszámú eszközhöz csatlakozik.

[ PIN ]

A kommunikáció meg van osztva az összes, ugyanazzal a négyjegyű PIN-kóddal rendelkező készülék között. Bármilyen négyjegyű PIN kódot megadhat.

  • Nyomja meg a 4 vagy 2 gombot a számjegyek kijelöléséhez, és nyomja meg az 1 vagy 3 gombot a változtatáshoz. Nyomja meg a J gombot a kiválasztott PIN megadásához és megjelenítéséhez.

  • Ez az opció jó választás nagyszámú távoli eszközt használó fotózáshoz.

  • Ha több kamera van jelen, amelyek ugyanazon a PIN-kódon osztoznak, a vakuegységek kizárólag az elsőként csatlakozó kamera vezérlése alatt állnak (az érintett kamerákhoz csatlakoztatott WR-R10 egységek LED-jei villognak).

  • A [ Link mód ] beállítástól függetlenül a párosított vezeték nélküli távirányítók jeleit mindig fogadja a WR-R10. A WR-1 vezeték nélküli távirányító felhasználóinak a párosítást kell kiválasztaniuk WR-1 kapcsolati módként.