Finomhangolhatja a fókuszt akár 30 objektívtípushoz. Csak szükség szerint használja. Javasoljuk, hogy a gyakran használt fókusztávolságon végezzen finomhangolást; ha például rövid fókusztávolságon végez fókuszbeállítást, akkor azt hosszabb távolságon kevésbé hatékonynak találhatja.

  • AF finomhangolás (Be/Ki) : Válassza a Be lehetőséget az AF-hangolás bekapcsolásához, a Ki lehetőséget a kikapcsoláshoz.
  • Mentett érték : Az AF beállítása az aktuális objektívhez. Nyomja meg az 1 gombot a fókuszpont elmozdításához a kamerától, vagy a 3 a fókuszpont kamera felé mozgatásához; +20 és –20 közötti értékek közül választhat. A fényképezőgép legfeljebb 30 objektívtípus értékét képes tárolni. Minden objektívtípushoz csak egy érték tárolható.

    Jelenlegi érték

    Mentett érték

  • Alapértelmezett : Válassza ki az AF-beállítási értéket, amelyet akkor használ, ha az aktuális objektívhez nincs korábban mentett érték.
  • Mentett értékek listája: A korábban elmentett AF-hangolási értékek listája. Objektív törléséhez a listáról jelölje ki a kívánt objektívet, és nyomja meg az O gombot. Az objektív azonosítójának megváltoztatásához (például olyan azonosító kiválasztásához, amely megegyezik az objektív sorozatszámának utolsó két számjegyével, hogy megkülönböztesse a többi azonos típusú objektívtől, mivel a Mentett érték csak akkor használható mindegyik típusból egy objektív), jelölje ki a kívánt objektívet, és nyomja meg a 2 gombot. Megjelenik egy menü; nyomja meg az 1 vagy 3 gombot az azonosító kiválasztásához, majd nyomja meg a J gombot a változtatások mentéséhez és a kilépéshez.