Csatlakozzon a számítógépekhez Wi-Fi-n keresztül.

Wi-Fi kapcsolat

Válassza az Engedélyezés lehetőséget , ha a Hálózati beállításoknál jelenleg kiválasztott beállításokkal szeretne csatlakozni.

Hálózati beállítások

Új hálózati profil létrehozásához válassza a Profil 0 Csatlakozás hozzáférési pont módban , Csatlakozás infrastruktúra módban ). Ha már több profil létezik, a J gomb megnyomásával kiválaszthat egy profilt a listából. Meglévő profil szerkesztéséhez jelölje ki, és nyomja meg a 2 gombot. A következő opciók jelennek meg:

  • Általános : A profilnév és jelszó. Válassza a Profilnév lehetőséget a profil átnevezéséhez (alapértelmezés szerint a profilnév megegyezik a hálózati SSID-vel). Ha a profil megváltoztatása előtt jelszó megadását kívánja meg, válassza a Be lehetőséget a Jelszavas védelem beállításához (a jelszó módosításához jelölje ki a Be lehetőséget, és nyomja meg a 2 gombot).
  • Vezeték nélküli : A hálózathoz routeren keresztüli csatlakozás (infrastruktúra mód) vagy a kamerához való közvetlen vezeték nélküli kapcsolat (hozzáférési pont mód) beállításainak módosítása.

    • Infrastruktúra mód : Adja meg a hálózati SSID-t és a jelszót, és válassza ki a hálózaton használt hitelesítés/titkosítás típusát ( NYITOTT vagy WPA2-PSK-AES ). A csatorna kiválasztása automatikusan történik.
    • Access-point mód: Adja meg az SSID és válasszon ki egy csatornát (válassza ki az Auto automatikus csatorna kiválasztása vagy manuális, hogy kiválassza a csatorna kézi) és a hitelesítés / titkosítás típusa (nyitott vagy WPA2-PSK-AES), mely kapcsolatban áll a kamera. Ha a WPA2-PSK-AES van kiválasztva a Hitelesítés/titkosításnál , akkor a kamera jelszavát is beállíthatja.
  • TCP/IP : Ha az Engedélyezve van kiválasztva az Automatikus beszerzés beállításnál, akkor az infrastruktúra módú kapcsolatok IP-címe és alhálózati maszkja DHCP-kiszolgálón vagy automatikus IP-címzésen keresztül kerül beszerzésre. Válassza a Manuális letiltást az IP-cím ( Cím ) és az alhálózati maszk ( Maszk ) megadásához. Vegye figyelembe, hogy az infrastruktúra módú kapcsolatokhoz IP-cím szükséges.

Lehetőségek

Módosítsa a feltöltési beállításokat.

Automatikus küldés

Válassza a Be lehetőséget, ha új fényképeket szeretne feltölteni azok készítése közben. A feltöltés csak a fénykép memóriakártyára való rögzítése után kezdődik meg; győződjön meg arról, hogy memóriakártya van a fényképezőgépben. A film módban készített filmek és fényképek nem töltődnek fel automatikusan a rögzítés befejeztével, hanem a lejátszási képernyőről kell feltölteni őket ( 0 Képek feltöltése ).

Törlés a küldés után

Válassza az Igen lehetőséget a fényképek automatikus törléséhez a fényképezőgép memóriakártyájáról, miután a feltöltés befejeződött (az opció kiválasztása előtt átvitelre megjelölt fájlok nem törlődnek). A törlés felfüggeszthető bizonyos fényképezőgép-műveletek során.

Fájl küldése másként

A NEF+JPEG képek feltöltésekor válassza ki, hogy a NEF (RAW) és JPEG fájlokat is feltölti, vagy csak a JPEG másolatot.

Törli az összes kijelölését?

Válassza az Igen lehetőséget az átviteli jelölés eltávolításához az összes képről. A „küldés” ikonnal ellátott képek feltöltése azonnal leáll.

Mac cím

Tekintse meg a MAC-címet.