Adjon hozzá szerzői jogi információkat az új fényképekhez azok készítése közben. A szerzői jogi információk az NX Studio Info lapon tekinthetők meg.

  • Előadó : Adja meg a fotós nevét a „Szövegbevitel” részben leírtak szerint ( 0 Szövegbevitel ). A fotósok neve legfeljebb 36 karakter hosszú lehet.
  • Szerzői jog : Írja be a szerzői jog tulajdonosának nevét a „Szövegbevitel” részben leírtak szerint ( 0 szövegbevitel ). A jogtulajdonosok neve legfeljebb 54 karakter hosszú lehet.
  • Attach copyright information : Válassza ezt a lehetőséget, ha szerzői jogi információkat szeretne csatolni az összes következő fényképhez. Jelölje ki a Szerzői jogi információk csatolása lehetőséget, és nyomja meg a 2 gombot a be- vagy kikapcsolásához. A kívánt beállítás kiválasztása után nyomja meg a J gombot a kilépéshez.

Az előadó vagy a szerzői jog tulajdonosának nevének jogosulatlan használatának elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy a Szerzői jogi információk csatolása nincs kiválasztva, és hogy az Előadó és a Szerzői jog mezők üresek, mielőtt kölcsönadná vagy átadná a fényképezőgépet másnak. A Nikon nem vállal felelősséget a Szerzői jogi információk lehetőség használatából eredő károkért vagy vitákért.