Добавете коментар към нови снимки, докато се правят. Коментарите могат да се видят в раздела NX Studio [ Информация ].

Входен коментар

Въведете коментар до 36 знака. Маркирайте [ Input comment ] и натиснете 2 да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Text Entry ).

Прикачете коментар

За да прикачите коментара към следващи снимки, маркирайте [ Прикачи коментар ], натиснете 2 и потвърдете, че в съседното квадратче за отметка се появява M Натиснете J да запазите промените и да излезете; коментарът ще бъде приложен към всички следващи снимки.

Информация за снимката

Коментарите могат да се преглеждат на страницата с данни за заснемане в дисплея за информация за снимките.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазване на потребителските настройкиНулирайте потребителските настройкиЕзикЧасова зона и датаЯркост на монитораНаблюдавайте цветовия балансЯркост на визьораВизьор Цветен балансЯркост на контролния панелОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обективи без CPUЗапазване на позицията на фокусаЧист сензор за изображениеИзображение от прах от снимкаКартографиране на пикселиКоментар на изображениетоИнформация за авторските праваОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR)Присвояване на дистанционен (WR) бутон FnСамолетен режимСвържете се със Smart DeviceСвържете се с компютърБезжичен предавател (WT-7)Маркиране на съответствиетоИнформация за батериятаUSB захранванеИкономия на енергия (фото режим)Заключване на празно освобождаване на слотаНастройки на менюто Запазване / ЗарежданеНулирайте всички настройкиВерсия на фърмуера